Lissabon

Lissabon · Gay-rannat

Lissabonin satamakaupungissa on upeita rantoja. Homomiehet, jotka haluavat täydentää ruskettumistaan, suuntaavat Beach 19:ään.

Lissabon · Gay-rannat

Costa da Caparica
Sijainti-kuvake

Almadan kunta, Sétubal, Lissabon, Portugali

Näytä kartalla
3.3
Yleisön ikäraja

Perustuu 10 ääntä

Suosittu ranta-alue lähellä Lissabonin kaupunkia (15 minuutin ajomatkan päässä). Jos haluat vähän aurinkoa ja hauskaa rennossa mittakaavassa, Costa da Caparican ranta on sinua varten.

Vähemmän alastomuutta ja enemmän juhlatunnelmaa on täällä päivän järjestys. Mutta kun menet etelämmäksi, alueesta tulee trendikkäämpi ja vähemmän tungosta.

Saavu iltapäivällä, juo cocktaileja auringonlaskun aikaan ja suuntaa sitten kylään pitämään hauskaa myöhäisillan.

Ominaisuudet:
bar
Ranta
kahvila

Viimeksi päivitetty: 6-Oct-2023

Beach 19
Sijainti-kuvake

Almadan kunta Sétubalin alueella, Lissabon, Portugali

Näytä kartalla
3.9
Yleisön ikäraja

Perustuu 36 ääntä

Beach 19 tai Praia de Bela Vista on Portugalin suosituin gay-alaston ranta ja yksi Euroopan suurimmista.

Costa da Caparican eteläpäässä sijaitsevalla alueella on auringonpalvojia, jotka eivät jätä mielikuvituksen varaan. Kukaan ei lyö silmäluomia riippumatta siitä, mitä teet tai et tee, ja tilaa on runsaasti, jos haluat hiekkapisteen itsellesi.

Lähistöllä on tarjolla juomia, ruokaa ja ilmainen WiFi. Suuri osa homoristeilyistä tapahtuu myöhään iltapäivällä, pääasiassa dyynillä ja metsäalueella. Auringonlaskun jälkeen rannasta tulee melko tyhjä ja turvaton.

Ominaisuudet:
bar
Ranta
kahvila
Ilmainen Wi-Fi

Viimeksi päivitetty: 16-Oct-2023

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.