Lissabon

Gay Lissabon keskihintaisia ​​ja edullisia hotelleja

Hotellit Lissabonin keskeisellä alueella, jotka ulottuvat Baixasta Avenida da Liberdadeen, ovat helpon matkan päässä nähtävyyksistä, kaupoista ja homojen yöelämästä.

Löydä täydellinen yhdistelmä kohtuuhintaisuutta ja mukavuutta Lissabonin keskitason hotellivalikoimastamme, joka on erityisesti kuratoitu homomatkailijoille. Nämä hotellit sijaitsevat strategisella paikalla, jotta pääset helposti Lissabonin vilkkaaseen homoelämään, kulttuurin helmiin ja upeisiin nähtävyyksiin.

Gay-keskihintaiset ja edulliset hotellit Lissabonissa alueen mukaan

Bairro Alto / Chiado

Historiallinen Bairro Alton kaupunginosa on peräisin 15-luvulta. Pääosin kävelykadut ovat hiljaisia ​​päivisin. Mutta iltaisin ravintolat ja baarit avautuvat, mikä antaa alueelle boheemin tunnelman. Bairro Altossa on myös Lissabonin homobaareja ja -klubeja.

Naapuri Chiado on pieni kaupunginosa Bairro Alton ja Baixan (kaupungin keskustan) välillä ja on täynnä tasokkaita kauppoja ja putiikkeja, kahviloita ja teattereita.
9mercy Hotel
Sijainti-kuvake

Rua da Misericordia, 76 (R. da Misericórdia 76, 1200-273 Lisboa, Portugali), Lissabon

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli? Kävele homobaareihin. Erinomainen ruokailu. Erittäin keskeinen.

9Hotel Mercy sijaitsee erinomaisella keskeisellä paikalla Chiadon ja Bairro Alton alueiden välissä, lähellä tasokkaita kauppoja ja ravintoloita ja kävelymatkan päässä Trombeta Bath homosauna.

Hotellissa on upeita huoneita, joissa on kaapeli-tv, ilmastointi, ilmainen WiFi, minibaari, kylpyhuone erillisellä suihkulla. Laadukas palvelu ja erittäin osaava henkilökunta conciergessa.

Suosittelemme myös hotellin Umai-ravintolaa, jota johtaa mestarikokki Paulo Morais. Umai tarjoaa parhaita aasialaisia ​​ruokia, joita löydät Lissabonista.

Ominaisuudet:
bar
Ilmainen Wi-Fi
ravintola
Bairro Alto
Sijainti-kuvake

Praca Luis de Camoes 2,, Lissabon

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli? Lähellä homoelämää. Palkinnon voittaja. Upeat näkymät.

Tämä useita palkittuja 5 tähden boutique-tyylinen Bairro Alto Hotel sijaitsee lähes kaiken Lissabonin tarjottavanaan keskustassa. Ympäröivä alue on täynnä kauppoja, trendikkäitä kahviloita, ravintoloita ja turistinähtävyyksiä.

Äänieristetyissä, ilmastoiduissa huoneissa on portugalilaisten suunnittelijoiden tyyli, erittäin mukavat, erittäin suuret vuoteet, minibaari ja tallelokero. Kattoterassi on loistava paikka drinkille ja kevyelle illalliselle, ja sieltä on näkymät kaupunkiin ja Tejo-joelle.

Useat homobaareja ovat kävelymatkan päässä, samoin kuin Portugalin suurin homosauna Trombeta Bath.

Ominaisuudet:
bar
Ilmainen Wi-Fi
Kunto
Viestikenttä
ravintola
Teatro Bed & Breakfast
Sijainti-kuvake

Rua da Trindade 36, Lissabon

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli? Erittäin keskeinen. Kaunis sisustus. Suuri arvo.
Kaunis Teatro B&B sijaitsee Lissabonin sydämessä, lähellä kulttuurista Chiado-aukiota ja lyhyen kävelymatkan päässä Bairro Altosta, josta löydät runsaasti paikallisia ravintoloita ja baareja, jotka ovat erittäin homoystävällisiä.

Kaikki 20 huonetta (4 kerroksessa) on sisustettu tyylikkäästi kiinnittäen huomiota yksityiskohtiin. Jokaisessa huoneessa on ilmastointi, ilmainen WiFi, iPod-telakka, TV, minibaari ja tallelokero.

Tässä hinta-laatusuhteeltaan edullisessa bed & breakfastissa on oma baari ja lounge, 24h-vastaanotto, kielitaitoinen henkilökunta, concierge-palvelu ja lentokenttäkuljetuspalvelu.
Ominaisuudet:
Ilmainen Wi-Fi
Internet-yhteys
Viestikenttä

Baixa

Lissabonin sydän ja tärkein ostosalue. Baixa tunnetaan yhtenä ensimmäisistä ja parhaista esimerkeistä uusklassisesta kaupunkisuunnittelusta ja arkkitehtuurista. Nämä hotellit ovat lähellä tärkeimpiä nähtävyyksiä ja kävelymatkan päässä Bairro Alton homojen yöelämästä.
Brown's Boutique Hotel Lisbon
Sijainti-kuvake

Rua da Vitoria 88, Lissabon

Näytä kartalla
2018 Varatuimmat
2018 Varatuimmat

ylin 100

Miksi tämä hotelli? Keskeinen sijainti. Lähellä metroasemaa, ravintoloita ja homo-yöelämää.
Todella hyvä hinta-laatusuhde hotelli Lissabonin sydämessä. Browns Boutique sijaitsee kätevällä paikalla lähellä Baixa-Chiado-metroasemaa, 5 minuutin kävelymatkan päässä vilkkaasta Bairro Alton alueesta ja tärkeimmistä homoelämästä.

Huoneet ovat mukavan kokoisia, ja niissä kaikissa on ilmastointi, design-huonekalut, iHome-telakka ja ilmainen WiFi. Joissakin huoneissa on minikeittiö, iMac-tietokone ja iPad.

Brownsin keskeisen sijainnin ansiosta olet vain lyhyen kävelymatkan päässä monista ravintoloista, kaupoista ja yöelämän vaihtoehdoista.
Ominaisuudet:
bar
Ilmainen wifi
ravintola
My Story Hotel Ouro
Sijainti-kuvake

Rua Aurea, 100,, Lissabon

Näytä kartalla
2018 Varatuimmat
2018 Varatuimmat

ylin 100

Miksi tämä hotelli? Uusi hotelli Baixan alueella. Suuret huoneet upealla näköalalla.
My Story Hotel Ouro sijaitsee 18-luvun rakennuksessa historiallisella Baixan alueella ja tarjoaa erinomaisen tukikohdan Lissaboniin tutustumiselle.

Huoneet ovat klassisissa maanläheisissä sävyissä, ja niistä on kauniit näkymät kaupunkiin ja Tejo-joelle. Jokaisessa suuressa huoneessa on Smart TV, tallelokero ja ilmainen WiFi. TUllakkohuone on suosikkimme. THotellissa on oma baari ja 24h-vastaanotto.

Sijaitsee keskustassa, lähellä Baixa/Chiado-metroasemaa ja kävelymatkan päässä suosituista turistinähtävyyksistä, ostosalueista ja Bairro Alton homo-yöelämästä.
Ominaisuudet:
bar
Ilmainen Wi-Fi
Aurinkoterassi
Brown's Downtown
Sijainti-kuvake

Rua dos Sapateiros, No. 73 Lisboa,, Lissabon

Näytä kartalla
2018 Varatuimmat
2018 Varatuimmat

ylin 100

Miksi tämä hotelli? Huoneisto tyyli. Lähellä metroa. Erinomainen nähtävyyksien katseluun.
Rakastamme tätä paikkaa! Brown's Downtown tarjoaa tyylikkäitä huoneistoja Lissabonin sydämessä, lähellä tärkeimpiä ostosalueita, jokea, nähtävyyksiä ja Baixa-Chiadon metroasemaa.

Näissä suurissa ja moderneissa huoneissa on mukavat vuoteet, täysin varustettu minikeittiö, taulu-tv ja ilmainen WiFi sekä Apple iMac -tietokone ja iPod-telakka.

Brownin keskeisen sijainnin ansiosta liikkuminen on helppoa. TR3S homobaari ja TRUMPS klubi Principe Realiin pääsee 15 minuutissa. Trombeta sauna ja Bairro Alton gay-baarit ovat vielä lähempänä.
Ominaisuudet:
Ilmainen Wi-Fi

Avenida da Liberdade / Marques de Pombal

Puiden reunustama Avenida da Liberdade Blvd kulkee kaupungin keskustasta pohjoiseen Marques de Pombal -aukiolle. Alueella on suuri valikoima hotelleja, kahviloita ja kauppoja, joista kaikki ovat helpon matkan päässä Bairro Alton yöelämästä.
SANA Lisboa Hotel
Sijainti-kuvake

Avenida Fontes Pereira de Melo 8, Lissabon

Näytä kartalla
2018 Varatuimmat
2018 Varatuimmat

ylin 100

Miksi tämä hotelli? Lähellä homoelämää. Erinomainen arvo ja tilat.
Yksi tämän alueen suurimmista hotelleista, lähellä kuuluisaa Marques de Pombal -aukiota. SANA Lisboassa on vaikuttava valikoima palveluita, kuten kuntosali, jossa on sauna ja poreallas.

Huoneet ovat moderneja ja erittäin viihtyisiä, ja jokaisessa on ilmainen WiFi, tv ja ilmastointi. Monista huoneista on erinomaiset kaupunkinäkymät.

SANA on hyvällä paikalla homoelämälle. TRUMPS , Bar 106 ja kaikki Principe Realin tapahtumat ovat noin 15 minuutin päässä. SaunApolo 56 ja DRAKO homoristeilyklubi ovat vielä lähempänä.
Ominaisuudet:
bar
Ilmainen Wi-Fi
Kunto
Poreallas / kuuma allas
Viestikenttä
ravintola
HF Fenix Music
Sijainti-kuvake

Rua Joaquim António de Aguiar 5, Lissabon

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli? Metroaseman vieressä. Tyylikäs teema ja muotoilu. Erinomainen ostoksille.
Marquês de Pombalin metroaseman vieressä on 3 erinomaista HF-ryhmän hotellia: HF Lisboa, HF puutarha ja HF Music.

Suosikkimme on HF Music, jonka tyyli on täysin viileä musiikin inspiroima. Jokaisessa äänieristetyssä, ilmastoidussa huoneessa on Bluetooth-äänijärjestelmä, tunnelmavalaistus, sähköverhot, taulu-tv kaapelikanavilla, ilmainen WiFi, työpöytä ja tallelokero.

Hotellissa on mukava ravintola ja baari sekä kattouima-allas kaupunkinäköalalla. Aamiaisbuffet täällä on erittäin hyvä. Jotkut Lissabonin parhaista ravintoloista, kaupoista ja putiikeista ovat helpon kävelymatkan päässä.
Ominaisuudet:
bar
Ilmainen Wi-Fi
Aurinkoterassi
Uima-allas
Gat Rossio
Sijainti-kuvake

Rua Do Jardim Do Regedor, 27-35,, Lissabon

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli? Erinomainen arvo. Tyylikäs muotoilu. Lähellä homobaareja.
Edullinen Hotel Gat Rossio sijaitsee Avenida da Liberdaden eteläpäässä lähellä kaupungin keskustaa, Rossion rautatieaseman vieressä, eikä liian kaukana homobaareja Principe Realissa ja Bairro Altossa.

Ultramoderneissa, minimalistisesti suunnitelluissa huoneissa on mukava sänky, taulu-tv, ilmastointi ja ilmainen WiFi. Aamiainen sisältyy hintaan.
Ominaisuudet:
Ilmainen Wi-Fi
Viestikenttä
Aurinkoterassi
The Lisbonaire Apartments
Sijainti-kuvake

Rua da Glória 16, Lissabon

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli? Kävele homobaareihin. Modernit huoneistot. Hyvä arvo.
Lisbonaire tarjoaa "poissa kotoa" asuntyylisiä huoneita Lissabonin sydämessä. Hotelli sijaitsee Avenida da Liberdaden ja vilkkaan Bairro Alton yöelämäalueen välissä. Jokaisessa modernissa huoneistossa on erilliset ovikoodit, täysin varustettu keittiö, iPod-telakka, hifi-järjestelmä ja ilmainen WiFi. Kellarissa on kirjastohuone ja yhteistila. Läheiseltä Restauradores-metroasemalta on nopeat yhteydet muualle Lissaboniin, ja suuri osa homoelämästä on lyhyen kävelymatkan päässä.
Ominaisuudet:
Ilmainen Wi-Fi
Hf Fenix Garden
Sijainti-kuvake

Rua Joaquim Antonio de Aguiar 3,, Lissabon

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli? Sopiva sijainti. Metron vieressä. Erinomainen arvo.
Yksi Lissabonin parhaista hotelleista luokassaan. HF Fenix ​​sijaitsee erinomaisella paikalla Marquês de Pombal -aukiolla, ja metroasema on aivan nurkan takana.

SECRET homobaariRakennusklubi, TRUMPS ja Principe Realin homoelämään pääsee 15 minuutissa. Suhteellisen uusi homoristeilybaari DRAKO-klubi on vielä lähempänä.

Moderneissa ja tyylikkäissä huoneissa on mukavat vuoteet, tv, työpöytä ja ilmainen WiFi. Joistakin huoneista on näkymät viereiseen Eduardo VII -puistoon. Talon kahvilassa tarjoillaan maukas aamiainen.
Ominaisuudet:
kahvila
Ilmainen Wi-Fi
Aurinkoterassi
America Diamonds Hotel
Sijainti-kuvake

Rua Tomás Ribeiro 47, Lissabon

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli? Erinomainen arvo. Kätevä sijainti Principe Realissa.
Erinomainen edullinen vaihtoehto. America Diamonds on 10 minuutin kävelymatkan päässä Marques de Pombal -aukiolta ja Eduardo VII -puistosta. Viereisellä Picoas-metroasemalla on helppo liikkua kaupungissa.

Jokaisessa tyylikkäästi sisustetussa huoneessa on taulu-tv ja ilmainen WiFi. Joissakin huoneissa on hierova kylpyamme. Maukas aamiainen tarjoillaan ylimmän kerroksen ruokasalissa, josta on panoraamanäkymät.

Principe Realin homo-yöelämään pääsee 15 minuutissa kävellen tai metrolla. Gay SaunApolo 56 on vain 5 minuutin päässä.
Ominaisuudet:
bar
Ilmainen Wi-Fi