Playa Del Ingles Gran Canaria

Gay Gran Canaria · Saariopas

Suunnitteletko matkaa Gran Canarialle? Sitten homo Gran Canarian saarioppaamme voi auttaa sinua saamaan kaiken irti vierailustasi.

Playa Del Ingles Gran Canaria

Gran Canaria

Gran Canaria (alunperin "suuri koirien saari") on Kanariansaarten väkirikkain saari, Espanjan saaristo, joka sijaitsee Atlantin valtamerellä noin 150 km Afrikan rannikosta.

Saari on pyöreä, halkaisijaltaan noin 50 km ja sijaitsee kaakkoon Tenerife ja länteen Fuerteventura.

Gran Canarian ympärivuotinen miellyttävä sää ja pitkät rannat valkoisilla hiekkadyyneillä tekevät siitä suositun turistikohteen, joka houkuttelee yli kaksi miljoonaa kävijää vuodessa. Se on erityisen suosittu brittien ja saksalaisten keskuudessa, jotka haluavat paeta Pohjois-Euroopan kylmää talvisäätä.

Homooikeudet Espanjassa

Espanja on yksi maailman edistyksellisimmistä maista homojen oikeuksien suhteen.

Suostumisikäraja on kaikilla 16 vuotta. Samaa sukupuolta olevien avioliitto on laillinen. Samaa sukupuolta olevat parit voivat adoptoida lapsia. Homomiehet voivat palvella avoimesti armeijassa. Työllisyyden, tavaroiden ja palvelujen tarjoamisen ja vihapuheen vastaisia ​​lakeja on syrjinnän vastaisia.

Homoyhteisö on näkyvästi esillä suurilla gay Pride -juhlilla Madridissa, Barcelonassa, Sitgesissä ja Gran Canarialla joka vuosi.

Gay Scene - Playa del Ingles

Playa del Inglesin kaupunki tunnetaan yhtenä Euroopan suosituimmista gay-rantakohteista. Niitä on valtava määrä homokohteet ja hotellit tällä alueella ja elinvoimainen homobaari ja risteilyklubi kohtaus keskittyy Yumbo Centrumin ympärille.

Saari houkuttelee yhtä paljon nuoria ja vähemmän nuoria. Koko kohtaus on asenteeton ja kaikille tervetullut.

Päiväsaikaan useimmat kaverit suuntaavat lähistölle Maspalomasin homoranta tai nauttia hiekkadyyneihin tutustumisesta. Toiset haluavat yöpyä uima-altaalla ja nauttia hotellin tai lomakeskuksen palveluista ja tiloista.

Maspalomas-Hiekkadyynit- otettu-joulukuu-2015

Homo-yöelämä alkaa myöhään ja keskittyy melkein kokonaan kuuluisan monikerroksisen Yumbo Complexin ympärille Playa del Inglesin sydämessä.

Inside-the-Yumbo-Center-in-Playa-Del-Ingles-Gran-Canaria

Yumbo Centerissä on valtava valikoima kabaree-show-baareja, risteilybaareja pimeillä huoneilla, myöhäisillan tanssiklubeja, homosaunoita, kauppoja ja ravintoloita.

Useimmat homobaarit ovat kiireisiä vasta klo 11. Yleisöllä on taipumus siirtyä myöhäisillan baareihin/klubeihin noin klo 2 yöllä, ja jotkut paikat ovat avoinna klo 5:een asti tai myöhemmin.

Gran Canarian pääkaupungissa Las Palmasissa on myös homoelämä, joka houkuttelee enimmäkseen paikallisia miehiä. Suurin osa homobaareja ja seurat Playa del Inglesissä on varastossa paikallisia homokarttoja, jotka sisältävät tiedot Las Palmasin paikoista.

Siellä on värikäs homo Pride järjestetään joka vuosi Maspalomasissa ja sen ympäristössä, yleensä toukokuussa. Käsittelemme tätä paljon yksityiskohtaisemmin artikkelissamme Tekemistä Gran Canarialla opas.

Saapuminen Gran Canarialle

Gran Canarian lentoasema (IATA: LPA) on yksi Espanjan vilkkaimmista lentokentistä, ja siellä kulkee yli 10 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Useimmilta Euroopan suurilta lentoasemilta on suoria lentoja. Lentoyhtiöitä, jotka lentävät reittiliikennettä Gran Canarialle, ovat Aer Lingus, Ryanair, EasyJet, Iberia, British Airways, Vueling, Air Berlin ja KLM.

Lentokenttä sijaitsee saaren itärannikolla, 25 km Playa del Inglesistä pohjoiseen. Lentokentältä kaupunkiin on useita vaihtoehtoja:

Taksi

Taksit ovat saatavilla terminaalin allekirjoitetulla taksiasemalla ja maksavat 30-40 € päästä Playa Del Inglesiin/Maspalomasiin.

bussi

Lentokentältä liikennöi säännöllisesti tunnin välein Playa del Inglesiin (3.50 €) ja Faro de Maspalomasiin (4.05 €).

Autovuokraus

Useimmat suuret autovuokraamot toimivat lentokentällä. Gran Canarialla on hyvä tieinfrastruktuuri, ja auton vuokraaminen on erittäin hyvä vaihtoehto, joka antaa sinulle joustavuuden tutustua saareen ja rantoihin omaan tahtiisi. Muista ottaa ajokortti mukaan.

ajo Gran Canarialla

Lentokentän ja Playa del Inglesin (GC-1) välillä on erinomainen, nopea tie. Muut reitit Gran Canarian halki ovat hyvin hoidettuja, vaikka vuorten halki ajaminen vaatii hyvää päätä korkeuksiin.

Monissa Playa Del Inglesin lomakeskuksissa on yksityinen pysäköintialue. On myös kohtuullinen määrä ilmaista, rajoittamatonta pysäköintiä kadulla. Siniviivaiset vyöhykkeet ovat aikarajoitettuja maksu- ja näyttöalueita. Keltaiset vyöhykkeet tarkoittavat, ettei pysäköintiä ole.

Pysäköinti lähellä rantaa Maspalomasissa voi olla enemmän haastetta.

Autot ajetaan tien oikealla puolella. Turvavyöt ovat pakollisia sekä etu- että takamatkustajille. Matkapuhelimen tai GPS-laitteen käyttö ajon aikana on laitonta. Älä ohita / ylitä yhtä valkoista viivaa keskellä tietä. Pidä ajokortti mukanasi ajaessasi.

Mistä vuokrata auto Gran Canarialla

Gran Canarian lentokentällä on hyvä valikoima autonvuokrausoperaattoreita. Playa Del Inglesissä on myös useita operaattoreita. Varaa etukäteen saadaksesi parhaat tarjoukset.

Axel Maspalomasin homohotelli

Missä yöpyä Gran Canarialla

Homomatkailijoille suositeltujen hotelliemme luettelo on osoitteessa Gay Gran Canarian keskihintaisia ​​ja edullisia hotelleja ja Gay Gran Canaria luksushotellit sivu.

Yksinomaan homolomakohteita Yumbo Centerin gay-yöelämän lähellä olevat hotellit on lueteltu erillisellä sivulla.

Tekemistä Gran Canarialla

  • Yumbo Center - Jos aiot juhlia, älä etsi enää. Lue lisää oppaastamme Gran Canarian parhaat homoklubit ja baarit.
  • roque nublo - 80 metriä korkea monoliittielementti ja yksi saaren kuuluisimmista maamerkeistä.
  • Las Canterasin ranta - yksi Gran Canarian kuuluisimmista rannoista ja on noin 3.1 km pitkä.
  • Maspalomasin ranta - suosittu alastomien rantojen, lomakeskusten ja laajan homoelämän alue.
  • Kutsu Triana - mukava katu, jossa on tasokkaita kauppoja ja putiikkeja.
  • Jardin Canario - ainutlaatuinen puutarha, jossa on esimerkkejä kaikenlaisesta Kanariansaarten kasvillisuudesta.
  • La Vegueta - viehättävä kaupunginosa, jossa on vanhaa arkkitehtuuria ja baareja mukulakivikatujen varrella.
  • Palmitosin puisto - suuri lintupuisto etelässä.
  • Guayadequen rotko - muinaisen asutuksen paikka Gran Canarialla saaren kaakkoisosassa.
  • Kanarian museo - Tämä vuonna 1879 perustettu museo on omistettu Kanariansaarten alkuperän, historian ja arkeologian tutkimukselle.

Lue lisää: Tekemistä Gran Canarialla.

Visa

Espanja kuuluu Schengenin viisumialueeseen. Jos matkustat Euroopan ulkopuolelta, sinun tulee tarkistaa, tarvitsetko Schengen-viisumia.

Raha

Espanjan valuutta on euro. Käteisautomaatteja on laajalti saatavilla. Luotto- ja pankkikortit ovat laajalti hyväksyttyjä. Kortilla maksettaessa joissakin kaupoissa saatetaan vaatia kuvallinen henkilöllisyystodistus.

sähkö

220 volttia käyttäen tavallisia eurooppalaisia ​​2-napaisia ​​pistokkeita.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.