Mene Gran Canarialle

Gran Canaria Gay Beach

Monille homomatkailijoille Maspalomasin homoranta ja dyynit ovat tärkein syy vierailla Gran Canarialla.

Tutustu Gran Canarian tunnetulle homorannalle ikonisten Maspalomasin hiekkadyynien vieressä. Tämä ympärivuotinen auringonpaistekohde on suosittu LGBTQ+-matkailijoiden keskuudessa eri puolilta Eurooppaa ainutlaatuisella sekoituksellaan aurinkoa, merta ja hiekkaa, ja se tarjoaa laajan vaatealueen auringonottoon ja rentoutumiseen.

Gran Canaria Gay Beach

Maspalomas Sand Dunes & Gay Beach
Sijainti-kuvake

lähellä Hut 7, Gran Canaria, Espanja

Näytä kartalla
3.7
Yleisön ikäraja

Perustuu 132 ääntä

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

Maspalomasin homoisin ranta sijaitsee lähellä "Hut 7" -rantabaaria Maspalomasin hiekkadyynien edessä.

Tämä ranta on vaatteet valinnainen, vaikka monet haluavat pitää yksityishenkilönsä varjossa, mutta jos etsit silmää, olet tyytyväinen! Vuokrattavissa aurinkotuoleja ja -varjoja.

Juomia ja välipaloja (voileipiä jne.) saa Hut 7:stä. Tämä on erittäin suosittu ja erittäin ystävällinen baari, mutta ei kaupungin halvin. WC:t saatavilla.

Miten sinne pääsee

Ranta ei ole helpoin päästä. Reittejä on kaksi.

1) Ota taksi Plaza del Farolle Maspolomasissa ja kävele sitten rantaa pitkin Hut 7:ään.

2) Kävele hiekkadyynien poikki Riu Palace Maspalomasista Playa del Inglesissä. Mene Ruin palatsin holvikäytävän läpi ja jatka sitten dyyneille. Löydät polun, joka johtaa rannalle.

Dyynit, erityisesti pensakkaat alueet, ovat sinänsä suosittuja risteilypaikkoja varsinkin myöhään iltapäivällä. Varmista, että sinulla on vesipullo mukaasi, sillä joidenkin dyynien ylittäminen, joka kohoaa paikoin jopa 20 metriin, voi olla melkoinen haaste. Olemme kuulleet raportteja hiekkadyynien risteilyjen rajoittumisesta, joten risteilyt kannattaa olla varovaisia.

Tuuli ja aurinko voivat olla erittäin voimakkaita. Ota runsaasti suojaa ihollesi ja kaikille Dunes-peleillesi.

Ominaisuudet:
Ranta
kahvila

Viimeksi päivitetty: 4-Jun-2024

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.