Gay Gran Canaria

Gran Canarian homokartta

Interaktiivinen Gran Canarian homokarttamme. Voit paikantaa tapahtumapaikan, suodattaa hakusi ja saada tarkempia tietoja tapahtumapaikasta.

Paikkatyypin kuvake
Hotellit

Paikkatyypin kuvake
Ranta

Paikkatyypin kuvake
tanssi klubi

Paikkatyypin kuvake
Risteilyklubi

Paikkatyypin kuvake
bar

Paikkatyypin kuvake
Sauna

Paikkatyypin kuvake
Kaikki muu

Paikkatyypin kuvake
syöminen

Paikkatyypin kuvake
Kunto

Paikkatyypin kuvake
Kauppa

Paikkatyypin kuvake
Viestikenttä

Paikkatyypin kuvake
ravintola

Paikkatyypin kuvake
kahvila

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.

Hotellin pikahaku

Axelbeach Maspalomas

AxelBeach Maspalomas

Axel Hotels on LGBTIQ+ -yhteisöön keskittyvä hotelliketju. Mutta ennen kaikkea he ovat luoneet vapaan ja suvaitsevaisen yhteiskunnan, jossa monimuotoisuutta ja kunnioitusta arvostetaan ja kaikki ovat yhtä tervetulleita sukupuoli-identiteettiään ja ilmaisujaan rajoittamatta. AxelBeach Maspalomas - Apartments & Lounge Club tarjoaa saaren parhaan kokemuksen ja hauskanpidon parhaalla ilmapiirillä, mukavuuksilla ja vapaa-ajalla, jotta voit nauttia lomastasi Gran Canarialla sekä päivällä että yöllä. Maspalomasissa vain 1.5 km:n päässä merestä sijaitsevassa AxelBeach Maspalomasissa on 92 modernia huoneistoa, jotka on jaettu 4 kerrokseen ja jotka on täysin varustettu tarjoamaan maksimaalisen mukavuuden ja mukavuuden. Vain aikuisille tarkoitetussa kompleksissa on myös useita vapaa-ajan alueita, jotka on suunniteltu ja suunniteltu yksinomaan sinua varten, jotta voit löytää Axel Hotelsin viileän ilmapiirin ja kosmopoliisimman tapaamisen. Ulkopuolelta löytyy Sky Bar, Axelin ruuhkaisin tila ja valmiina -eläviä hauskoja hetkiä, upealla ulkouima-altaalla, jossa voit virkistäytyä, ottaa aurinkoa ja rentoutua aurinkotuoleissa, ja lisäksi voit osallistua parhaisiin järjestämiimme tapahtumiin ja juhliin koko kauden ajan. Muutaman metrin päässä on Axel Lounge Garden , sijaitsee suurella ja miellyttävällä puutarha-alueella palmujen ympäröimänä, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan rentoutua ja paeta maailmasta. Jos olet liikuntariippuvainen, hotellissa on Axel Wellness -tila, jossa on täysin varustettu kuntosali, jossa on kuivat ja märät saunat ja hierontahuoneet, jotka muokkaavat kehoasi ja viilentävät mieltäsi.

Mitä tänään

Homo Gran Canaria Tapahtumat