teneriffan ranta

Gay Teneriffan saaren opas

Suunnitteletko matkaa Teneriffalle? Sitten homo Teneriffan saariopassivumme voi auttaa sinua saamaan kaiken irti vierailustasi

 

teneriffan ranta

Tenerife

Suurin seitsemästä Kanariansaaresta ja Espanjan väkirikkain saari, jonka pinta-ala on noin 2,000 XNUMX km². Teneriffalla on myös Espanjan korkein huippu - El Teide, maailman kolmanneksi suurin tulivuori ja maailmanperintökohde.

Noin 5 miljoonaa turistia vierailee Teneriffalla vuosittain nauttiakseen sen rannoista, luonnosta, karnevaaleista ja yöelämästä.

Teneriffa on yksi viimeisistä Euroopan paratiisisaarista, joka tarjoaa kaikkea rehevistä metsistä, eksoottisista kasveista, aavikoista, vuorista, tulivuorista, kauniista rannikoista ja rannoista.

Gay Scene Teneriffalla

Vaikka ei ole samassa mittakaavassa kuin lähistöllä Gran Canaria, Teneriffalla on useita gay-paikkoja. Lounais-Teneriffalla homobaarit ovat keskittyneet Playa de las Americasiin. Koillisesta löydät homoseksuaaleja Puerto de la Cruzissa, La Lagunassa (yliopistokaupunki) ja Santa Cruzissa (pääkaupunki).

Kuten muualla Espanjassa, hotellit ovat LGBT-ystävällisiä. Saarella on hyvin vähän Gay baarit ja klubit ja Gay saunat. useat rannat heillä on maine suositumpana kuin muut homojen keskuudessa.

Matka Teneriffalle

Koska on saari, useimmat turistit saapuvat lentäen. Lentokenttiä on kaksi, Etelä-Teneriffa (Reina Sofia) lähellä Los Cristianosia ja Teneriffan pohjoisosa (Los Rodeos) Kirjailija: La Laguna Suurin osa turisteista lentää eteläiselle lentokentälle, joka on vain 20 minuutin taksimatkan päässä Playa de las Américasin päälomakeskuksesta, jonka pitäisi maksaa alle 40 euroa.

Tenerife North -lentokenttä kestää noin 40 minuuttia Puerto de la Cruziin (noin 45 euroa). Bussit kulkevat molemmilta lentoasemilta muihin kaupunkeihin, vaikka saatat joutua muuttamaan reittiä. Ne pysähtyvät puolenyön aikoihin ja alkavat uudelleen noin klo 5-6. Hinnat 2.65-9.45 €. On suositeltavaa tarkistaa lentokentän verkkosivustot saadaksesi paremman käsityksen.

 

Teneriffa ilmasta

Myös muille Kanariansaarille kulkee lauttoja Gran Canaria Santa Cruz de Teneriffalta ja La Gomera Los Cristianosista.

Teneriffalla liikkuminen

Teneriffa on todellakin tutustumisen arvoinen saari. Paras tapa tehdä tämä on vuokrata auto pariksi päiväksi.

 

ajo Teneriffallatie El Teideen asti

 

 

Teneriffan parhaat nähtävyydet, kuten El Teiden tulivuori ja sen laavakentät, kaunis Mascan kylä ja North Western Cape, on parasta tutustua autolla. Jotkut saaren luonnonkauniista reiteistä ovat upeita. Tiet ovat hyvässä kunnossa, mutta muista, että monilla on jyrkkiä nousuja ja lukuisia hiusneula mutkia. Pienemmät autot, joissa on kohtuullisen tehoinen moottori, ovat parhaita.

Playa de la Tejita, homojen suosituin ranta, jonne pääsee myös parhaiten autolla.

Teneriffalla on hyvä tieverkosto, mukaan lukien erinomainen kaksiajoratainen (TF-1) etelä- ja länsirannikolla, joka yhdistää monia suosituimpia rantakohteita.

Mistä vuokrata auto

Teneriffan eteläisillä ja pohjoisilla lentoasemilla on hyvä valikoima autonvuokrausoperaattoreita. Erityisesti Teneriffan eteläisellä lentokentällä kaikilla suurimmilla autovuokraamoilla on erittäin kätevät parkkipaikat aivan lentokentän terminaalin ulkopuolella. Suosittelemme varaamaan etukäteen. Pienet, kompaktit autot ovat parhaita, koska pysäköinti voi joskus olla ongelma.

Bussi ja taksi

Siellä on halpa paikallinen linja-autoverkko (nimeltään TITSA). TITSA-bussit kattavat suurimman osan saaresta ja bussit kulkevat melko usein. Bussihinnat ovat halpoja ja voit laskea matkakulut tätä. Tai voit hypätä taksiin, joka on kohtuuhintainen ja löydät taksiasemia kaikkialta.

Missä yöpyä Teneriffalla

Gay-suosittuja alueita ovat joko Playa de las Americas etelässä tai Puerto de la Cruz pohjoisessa. Katso luettelomme suosituista hotelleista ja lomakohteista Teneriffalla homomatkailijoille osoitteessa Gay Teneriffa hotellit.

 

Los Gigantes (Jättiläiset)

 

 

Tekemistä ja näkemistä Teneriffalla

 

 

  • El Teiden kansallispuisto - Tutustu kuun maisemaan ja nouse köysiradalla Teide-tulivuorelle (3,718 XNUMX metriä), Espanjan korkeimmalle huipulle.
  • Siam Park Water Kingdom - yksi Euroopan suurimmista ulkoilmavesipuistoista, jossa on ajeluja ja nähtävyyksiä.
  • Valas- ja delfiiniveneretket
  • Masca - kaunis unohdettu viehättävä kylä, joka on rakennettu vuorten puolelle. Se on kuin menisi ajassa taaksepäin.
  • Los Gigantes (Jättiläiset) - josta löydät valtavat kalliot, jotka häämöivät ihanan lomakeskuksen ja tyylikkään venesataman yllä.
  • Papukaijapuisto - Puerto de la Cruzin eläintarha, jossa on eksoottisia lintuja, gorilloja, jättiläiskilpikonnia, akvaario, upea delfiini, miekkavalasesitys ja röyhkeitä merileijonoita.
  • Anagan vuoret - kaunis vuorijono odottaa vain tutkimista. Loistava paikka patikointiin, piknikille tai panoraamakuvien ottamiseen
  • Playa de las Américas - Lomakeskus, jossa on mahtavaa homoyöelämää, ravintoloita ja valikoima rantoja.
  • Kasvitieteellinen puutarha Puerto de la Cruzissa - kauniit puutarhat, joissa on 3,000 XNUMX näytettä maailman poikkeuksellisista kasveista ja puista.
  • Golf & vesiurheilu - Saarella on 9 golfkenttää ja valtava määrä vesiurheilulajeja, kuten surffausta, leijalautailua, purjelautailua, suurpelaamista, snorklausta ja laitesukellusta.

 

 

Milloin vierailla Teneriffalla

Teneriffa on tunnettu lauvasta ympärivuotisesta ilmastostaan, jonka keskilämpötila on noin 25 astetta. Siksi se tunnetaan "ikuisen kevään saarena". Tämä tarkoittaa, että se on suosittu lomakohde ympäri vuoden.

Joulukuusta helmikuuhun saari houkuttelee valtavan määrän iäkkäitä matkailijoita Pohjois-Euroopasta, jotka etsivät lämpimämpää säätä. Yhteyshenkilömme Teneriffalla neuvovat, että homoturistien sesonkiaika on kuumimmat kuukaudet huhtikuusta lokakuuhun.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.