Tie-Mesca-Teneriffa

Tenerife Scenic Drive osa 2

Teneriffa on saari, jota sinun tarvitsee vain vuokrata auto ja lähteä tutkimaan. Alla on toinen kahdesta suosikkireitistämme

 

Los Gigantes, Masca ja Northwest Cape

Suosittelemme aloittamaan aikaisin, sillä tällä hämmästyttävän luonnonkauniilla ajomatkalla on valtavasti nähtävää. Aja Los Cristianosista moottoritieltä (TF-1) pohjoiseen risteykseen 81. Poistu ja käänny TF-47:lle kohti Losia Gigantes.

Los Gigantes on pieni satamakaupunki, josta on erinomainen näköalapaikka valtaville Gigantesin kallioille. Otettuasi muutaman kuvan, suuntaa takaisin ylös TF-454:ää kohti Santiago del Teidea. Kun saavut Santiago del Teideen, etsi TF-436 to Masca (vasemmalla, se on helppo ohittaa, joten aja hitaasti kaupungin läpi).

Matkasi seuraava osa on yksi upeimmista ajoista, joita olet koskaan tehnyt.

Tie-Mesca-Teneriffa

Tämä hyvin hoidettu tie, jolla on lukemattomia hiusneulakaarta, kierteitä ja käännöksiä ylös ja alas tuhansia metrejä. Maisemat ovat huimia, kuten myös kaunis kylä Masca.

Mascan pysäköintipaikkoja on rajoitetusti, joten saavu ajoissa, jos haluat pysähtyä lounaalle. Jos et löydä pysäköintipaikkaa Mascasta, jatka edelleen noin 2 kilometriä kukkulan laella sijaitsevalle näköalapaikalle, jossa on enemmän pysäköintitilaa ja pieni ravintola.

Mesca-Teneriffa

Jatka Mascasta Buenavista del Novaan. On mahdollista, että saavutat tämän pisteen puoliväliin tai myöhään iltapäivällä. Mutta älä ohita seuraavaa!

Käänny Buenavistasta vasemmalle TF-445:lle kohti Faro de Tenoa. 15 minuutin ajomatka vie sinut kallioiden reunojen ympärille ja tunneleita pitkin saaren luoteisimpaan pisteeseen. Näkymät Gigantesille ovat uskomattomia.

Gigantes-Teneriffa-luoteisesta-niemestä

Ajomatka takaisin Los Cristianosiin kestää noin puolitoista tuntia. Suuntaa takaisin Buenavistaan ​​ja seuraa TF-42:ta kohti Genoves. Las Crucesista käänny oikealle TG-421:lle. Tämä oikotie sisältää toisen seikkailunhaluisen tiekiipeilyn lukuisine hiusneulakaartuineen, ja lopulta liittyy TF-82:een. Sieltä seuraa opasteita Los Cristianosiin.

Napsauta tätä nähdäksesi suosittelemamme reittimme tutkiaksesi El Tieden tulivuoria ja sen laavakenttiä.

 

Lisää Teneriffasta

Napsauta tästä siirtyäksesi Gay Tenerife Island Guide -sivullemme.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.