La Tejita -ranta

La Tejita -ranta

Homonudistiranta Teneriffan etelärannikolla.

Playa de la Tejita

Sijainti-kuvake

lähellä Montaña Rojaa, TF 643 -tietä (Los Abrigosin ja El Médanon välillä), Tenerife, Espanja

La Tejita -ranta

Playa de la Tejita on suhteellisen pitkä hiekkaranta etelärannikolla lähellä Teneriffan eteläistä lentokenttää. Sinilippuranta on tunnettu luonnontieteilijöiden suosiossa ja saaren (erityisesti oikealla puolella) homojen suosituin ranta (sekä turistien että paikallisten miesten kanssa).

Aurinkoisina päivinä on vuokrattavissa aurinkotuoleja ja -varjoja ja ilmaista pysäköintitilaa on runsaasti, mutta muuten tilat ovat melko rajalliset. Omat virvokkeet mukaan. Rannalla voi olla tuulinen, joten tuulisuoja on hyvä idea.

Ominaisuudet:
Ranta
hinta La Tejita -ranta
3.4
Yleisön ikäraja

Perustuu 78 ääntä

J
Jack Wilson

29-Dec-2023

Snorklausta, naturismia ja risteilyä

Upea ranta, tulivuoren juurella. Kun tuuli tulee pohjoisesta tai idästä, tämä ranta on suojaisa. Siellä on hyvää snorklausta kivien välissä ja risteilyt kulman takana kallioiden pohjalla. Jos haluat hiljaisemman homorannan, kävele myötäpäivään vuoren ympäri päästäksesi La Playitaan.
J
Jack Wilson

20-Dec-2023

Hiljaisempi gay-ranta lähellä

Jos haluat rauhallisemman homorannan, mene vuoren toiselle puolelle. Vaikka täällä ei voi uida, siellä on joitain pieniä luonnollisia uima-altaita, joihin voi sukeltaa. Ranta on suuren punaisen kallion juurella. Kävelymatka täällä kestää 20 minuuttia. Siellä on yleensä 5-10 kaveria. PÄÄSTÄ PERILLE: AUTOLLA: Pysäköi La Tejitan rantaparkkipaikalle ja kävele myötäpäivään tulivuoren (Montaña Roja) pohjan ympäri. (La Tejita Beachiltä ei pääse ympäri rannikkoa kallioiden takia. Seuraa polkua, kunnes saavutat meren, ja jatka rannikkoa pitkin suurelle punaiselle kalliolle. KÄVELY EL MÉDANOSTA: Seuraa rannikkoa tulivuoren (Montaña Roja) vasemmalla puolella ja jatka matkaa, kunnes saavutat korkeat punaiset kalliot.
S
Si

5-Jan-2022

Bel mer

Ranta on pettymys, koska se on tuulinen, mutta vesi on kirkasta ja puhdasta. Paitsi laittaa pensaisiin ja ruoppauspaikkaan! Aika harvat kävijät flirttailevat ja näyttäytyvät alasti. Enimmäkseen vanhoja ihmisiä, mutta näin myös muutamia nuoria. Siellä ei ole kovin intiimiä pitää hauskaa.
J
John

17-Feb-2020

Gteat

En ole vielä käynyt, mutta saanut hyviä arvosteluja risteilyistä.
G
Gerard

1-Dec-2017

Rannat Teneriffalla

Hei, Teneriffalla on monia rantoja ympäri saarta. Ei sillä, että ne ovat yksinomaan homorantoja, mutta monet, jos ne ovat nudisteja varten, jos he ovat kiinnostuneita.
S
Stu

26-Nov-2017

Upea Tejita

Nautin Tejitan rannasta huhtikuusta heinäkuuhun. Ei niin paljon ihmisiä, mutta täydellinen paikka pysyä alasti. Maisema on upea, voit jopa kiivetä Red Mountainille tai lähteä risteilyille rannan takaosaan.
A
Alex

6-Aug-2017

ei hassumpi

Oli siellä viime viikolla. Pohjoisella paikalla oli paljon aurinkotuoleja ja vuokrattavia. Hieman etelämpänä on pieniä dyynejä. Melko kiireinen homomiesten risteilyillä. Kävin siellä poikaystäväni kanssa ja pidin hauskaa. . .

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.