Mykonoksen tuulimyllyt

Kuinka varata taksi Mykonoksesta

Mykonoksen taksit olivat aiemmin harvinaisempia kuin jalokivi. Ei enää!

Mykonoksesta ei ole perinteisesti ollut helppoa löytää taksia. Mutta viime vuosina sovellusten nousun myötä taksin varaaminen on nyt helpompaa - vaikka haasteita riittää!

Vitsi on aina ollut se, että Mykonoksella oli vain kuusi taksia palvelemaan koko saarta - ja kun homot laskeutuvat Xlsioriin ja kesäkaudelle, se näytti ennen Drag Race -haasteen näyttämöltä, että saat sellaisen käsiisi!

Vaikka Uber ei ole vielä saatavilla Mykonosissa, muutamat paikalliset palvelut ovat viime aikoina tehneet varausprosessista paljon helpompaa. monet luksushotellit Mykonosissa tarjoa kuljetuspalvelua pikkutunneille asti, mutta jos olet päätynyt kaupunkiin hengailemaan Mykonoksen suosikkituulimyllyillä (tiedät mitä tarkoitamme!), Taksin löytäminen takaisin hotellillesi Elia Beachillä ei ole helppoa. t aina suoraan eteenpäin!

Mykonoksen tuulimyllyt

 

Taksipalvelut Mykonosissa

 

Jos päädyt tuulimyllyjen taakse, suosittelemme silti aina varaamaan taksin etukäteen, mikäli mahdollista. Mykonoksen kaupungista tulee kauhean hiljaista öisin, kun ravintolat ja klubit sulkeutuvat ja jos et ole itse kaupungissa - ja muista useimmat parhaat homoystävälliset hotellit Mykonosissa eivät ole kaupungin keskustassa - silloin saatat löytää itsesi jumissa.

 

Egean taksi

 

Aegean Taxis väittää voivansa varata enemmän takseja alueelle ja sen lähisaarille kuin mikään muu sovellus, joten tästä voi olla hyötyä, jos vierailet matkallasi muilla saarilla. He järjestävät taksit sisään mykonos, Santorini, Rodos, corfu, Paros ja Ateena. Heillä on sovellus sekä Android- että iPhone-laitteille.

 

iMove Taksi

 

iMove kattaa myös muutakin kuin vain Mykonoksen. He voivat tarjota takseja Mykonoksessa, Ateenassa ja Paroksessa. Heidän sovelluksensa tarjoaa pääsyn moniin taksinkuljettajiin napin painalluksella.

 

Taksit Mykonoksen kaupungissa

 

Voit myös joskus löytää takseja odottamassa Mykonoksen kaupungin keskustassa hakemaan sinut satunnaisesti. Tämä ei kuitenkaan ole erityisen luotettava tapa varmistaa turvallinen jatkomatka, koska niitä on yleensä vähän ja huomaat, että kaikilla muilla kaupungissa on samanlainen ajatus. Tiedetään, että ihmiset ovat joskus odottaneet useita tunteja taksia.

Jos päätät ottaa riskin, paras paikka löytää taksi Mykonoksen kaupungista on taksiasemalta lähellä Cosmote Buildingia (kartta) tai siellä on toinen taksiasema hieman etelämpänä lähellä linja-autoasemaa (kartta).

Toivomme, että luet tämän artikkelin ennen matkaasi Mykonosiin, etkä siksi, että olet juuttunut kaupunkiin etsimään taksia ja sattunut Googlelle, mistä sellaisen löytää!

mykonos vesitaksi

 

Vesitaksit Mykonosissa

 

Jos haluat kiertää saarta, Mykonoksen vesitaksilla ottaminen on myös loistava idea! From Platis Gialos, voit mennä veneellä päästäksesi Mykonoksen eteläisille rannoille, kuten Superparatiisi ranta, josta löydät legendaarisen JackieO's Beach Club, Paraga ja Elia. Nämä veneet liikennöivät tunnin välein ja ensimmäinen lähtö on klo 10.20-4.20. Viimeinen paluuvene Eliasta Platis Gialosiin on klo 5.45. Platis Gialos on Mykonoksen ainoa lähtöpaikka, jossa on sementtilaakka. Muilla rannoilla tai paikoissa käytetään kelluvaa telakkaa tai joudut kahlaamaan veden läpi päästäksesi vesitaksiin.

Maksat 10 euroa meno-paluumatkasta tai 20 euroa koko päivän lipusta, jolla voit hypätä välillä rannat Mykonosissa.

Voit myös saada veneen Ornosin ranta, lähdöt tunnin välein klo 10.00-4.00. Jos olet hieman seikkailunhaluisempi, voit myös vuokrata veneen Mykonoksen merikuljetus ja Vuokraa vene Mykonos perustuu Ornos Beachin itäpuolelle.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Mykonoksen parhaat retket

Selaa valikoimaa kumppaneidemme Mykonoksen retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in mykonos matkaasi vartenHanki opas