Barcelona

Homoopas Eixampleen

Opas homoseksuaaliseen Barcelonan kulttuuri- ja yöelämäkeskukseen

Eixamplen puiden reunustamat kadut ja modernistinen arkkitehtuuri näyttävät muilta Barcelonan alueilta. Eixample on kuitenkin itse asiassa Katalonian kaupungin näkyvin ja keskittynein homoalue. Sen lisäksi, että Eixample on Barcelonan homokulttuurin sydän, se on myös ostos-, viihde- ja yöelämän keskus, joka houkuttelee joka vuosi lukemattomia homomatkustajia eri puolilta maailmaa.

Kesäkuukausina Eixamplen kadut ovat elossa ja täynnä ihmisiä, jotka valuvat ulos niitä ympäröivistä kahviloista ja baareista. Alueella on nyt suurin osa kaupungin yöelämästä, ja monet niistä Barcelonan parhaat homobaarit ja Barcelonan parhaat homoklubit kaikki kävelymatkan päässä toisistaan.

Eixample kehittyi 19-luvun lopulla Espanjassa tuolloin suositun radikaalin kaupungistumisen idean mukaisesti. Gaudin ja useiden sen ajan ranskalaisten ja espanjalaisten arkkitehtien vaikutteilla Eixamplella on joitain parhaita esimerkkejä modernistisista ja goottilaisista arkkitehtonisista tyyleistä, jotka ilmentävät Barcelonan estetiikkaa.

homo esimerkki

Gay-hotellit Eixamplessa

Acevi Villaroel on suosittu valinta monille homomatkailijoille, koska se sijaitsee keskeisellä paikalla Eixamplessa, mutta ei vain tämän hotellin sijainti tekee siitä niin halutun. Acevi Villaroelissa on myös tyylikkäät ja klassisesti sisustetut huoneet, jotka antavat vieraille pääsyn tarjolla oleviin runsaisiin palveluihin, mukaan lukien wellness-keskus, kattouima-allas ja ilmainen aamiaisbuffet.

Tyylikäs H10 Casanova hotelli on yksi Barcelonan kätevimmistä majoituspaikoista homomatkailijoille, jotka haluavat tutustua kaupungin keskustaan ​​ja Eixamplen alueeseen. Edullinen hotelli on sisustettu moderniin tyyliin, joka takaa vieraille mukavan ja kätevän tyylin Eixamplen sydämessä. H10 Casanova sijaitsee kauniisti kunnostetussa 18-luvun rakennuksessa, jossa on nyt kattoterassi ja allasalue.

Vieraille, jotka etsivät huippuluokan luksuskokemusta lähellä Barcelonan homoaluetta, Alma Barcelona on täydellinen valinta. Upea 20-luvun rakennus on kunnostettu täysin heijastamaan klassisen ja nykyaikaisen muotoilun saumatonta kohtaamista. Alma on rauhallisen keidas, osittain sen suuren ja rauhallisen sisäpuutarhan ansiosta - kiinteistön alkuperäinen piirre. Saatavilla on erilaisia ​​huoneita ja sviittejä, jotka kaikki on kalustettu maailmanluokan standardien mukaan.

homo Eixample

Gay-baareja Eixamplessa

Eixamplessa sijaitsevat Barcelonan suosituimmat gay-baarit ja -klubit, ja alueen monipuolinen yhdistelmä tapahtumapaikkoja takaa, että jokaiselle homomatkailijalle on täydellinen yöelämä. Suurin osa alueen homoseksuaaleista on kävelyetäisyydellä toisistaan, ja vierailijat voivat pääsääntöisesti oleskella Eixamplen sisällä nauttien silti lukuisista mahdollisuuksista.

YöBarcelona on vilkas ja vilkas homoristeilybaari Eixamplen kaupunginosan sydämessä. Sopivan höyryävän videon näytöillä ja paitattoman baarihenkilökunnan ansiosta NightBarcelona on ihanteellinen paikka homomatkailijoille, jotka etsivät hauskaa myöhäisillan matkalla. Baari vilkastuu puolenyön jälkeen, joten harkitse drinkin menoa johonkin alueen muihin baareihin ennen saapumistasi.

Homoklubit Eixamplessa

Yleisempi homoklubikokemus on tarjolla osoitteessa Metro Disco, homotanssiklubi, joka on suosittu Eixamplen sekalaisen LGBT-joukon keskuudessa. Klubissa on kaksi vaikuttavaa tanssilattiaa sekä pimeä huone, ja jokaisella illalla on oma teemansa, joten muista tarkistaa, mitä tapahtuu ennen osallistumista.

Kuu on suhteellisen uusi lisäys Eixamplen homo-yöelämään, mutta se on nopeasti kerännyt suosiota niin paikallisten kuin matkailijoidenkin keskuudessa. Baarin sisustus on sisustettu karibialaiseen tyyliin, ja se on ainutlaatuinen The Moons -baarissa esiintyvien gogo-tanssijien ansiosta. Baari on yleensä suositumpi alueen nuoremman väestön keskuudessa, mutta siihen osallistuu silti laajalti sekalainen ryhmä.

Barcelona

Gaudi Barcelonassa

Eixamplen ja sen ympäristön arkkitehtuuri on ainutlaatuista Barcelonassa useista syistä, mutta se ei ole merkittävämpää kuin 19-luvun arkkitehdin Antonio Gaudin ainutlaatuisen tyylin näkyvyys.

Gaudi sai valtavasti inspiraatiota goottilaisesta tyylistä ja rakennusten arkkitehtuurista, jota hän havaitsi matkustaessaan Aasiassa, ja hänet määriteltiin lopulta katalaani modernistiksi. Esimerkkejä hänen työstään on nähtävissä kaikkialla Barcelonassa, ja monet hänen luomuksistaan ​​ovat kävelymatkan päässä Eixamplen keskustasta.

Eixamplen sydämessä sijaitsee Casa Batllo, modernistinen Gaudin mestariteos ja yksi hänen suosituimmista malleistaan. Casa Batllon julkisivulle on ominaista sen epäsäännölliset soikeat ikkunat ja vaikuttava veistos.

Koko Gaudin arkkitehtuuri voidaan nähdä ja arvostaa ilmaiseksi, ja sen pitäisi olla jokaisen homomatkailijan reitillä. Huomioi kuitenkin, että päivän aikana Gaudin työn näkyvimmät esimerkit voivat olla erittäin kiireisiä, joten väkijoukkojen välttämiseksi yritä vierailla aamulla tai myöhemmin illalla.

homo Eixample

Homooikeudet Eixamplessa

Homo-Eixamplen asukkaat ja matkustajat voivat nauttia LGBT-ihmisten oikeuksista ja suojasta muualla Espanjassa. Homoavioliitot ovat olleet laillisia maassa vuodesta 2005, ja on olemassa useita lakeja, jotka suojelevat LGBT-ihmisiä syrjinnältä ja vaaroilta.

Huolimatta siitä, että Espanja on suurelta osin katolinen maa, jossa 69 prosenttia väestöstä tunnustaa olevansa sellaiseksi, suurin osa yleisöstä suhtautuu avoimesti ja hyväksyvästi LGBT-ihmisiä kohtaan, mikä tarkoittaa, että homomatkailijat voivat odottaa tuntevansa olonsa turvalliseksi ja mukavaksi tutustuessaan Eixampleen.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Barcelonassa

Selaa valikoimaa retkiä Barcelonassa kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Barcelona matkaasi vartenHanki opas