Gay Beach Torontossa

Maailman parhaat homonudistirannat

Monet naturistit sanoisivat, että ei ole sen yksinkertaisempaa nautintoa kuin alasti rannalla oleminen. Mahdollisuus uida ilman rajoituksia ja saavuttaa koko kehon rusketus ovat vain joitakin nudistirantojen etuja. Täällä vedetään vapaamielisiä ihmisiä, joten nämä rannat ovat luonnostaan ​​homoystävällisiä. Tässä on luettelo pakollisista gay-ystävällisistä vaatteista ja valinnaisista rannoista ympäri maailmaa, jos haluat upottaa varvasi nudistilammeen.

Elia Beach, Mykonos, Kreikka

Elia Beach Mykonos

Elia-ranta on Mykonoksen suurin ja epäilemättä suosituin homoranta Kreikassa, joten se on pakollinen käyntikohde homoseksuaaleille.

Eliaan pääsee bussilla, joka lähtee vanhasta satamasta tai 25 minuutin ajomatkan päässä Mykonoksen kaupungista. Koska Elia on taksiveneen viimeinen pysäkki, se voi usein olla vähemmän kiireinen kuin muut rannat muutamaa pysäkkiä ennen. Saapuessasi sinulla on mahdollisuus levätä meren rannalla tai harrastaa erilaisia ​​vesiurheilulajeja, kuten vesihiihtoa, purjelautailua ja purjelautailua.

Hiekkaranta on usein peitetty aurinkovarjoilla ja rantatuoleilla, mikä tarkoittaa, että sellaisen nappaaminen itsellesi ei ole aina vakuutettu, joten muista varata tuoli ennen saapumistasi. Jos kuitenkin mieluummin makaat hiekalla, valtavan sateenkaaren lipun läheltä löytyy joitain paikkoja. Lue lisää: Kreikan parhaat homorannat.

Cherry Grove/Fire Islandin männyt, Fire Island, Yhdysvallat

tulipalo, saari, rantakatu

Nämä Fire Islandilla sijaitsevat ikoniset homonudistirannat ovat näkemisen arvoisia! Ne ovat muutamien rantojen joukossa sillä rantaviivalla, jossa alastomuutta hyväksytään ja kannustetaan virallisesti. Pines Beach on erotettu Cherry Groven rannasta metsillä, joita kutsutaan rakastavasti "Lumotuksi metsäksi" tai "eläintarhaksi".

Nämä ovat kaksi erillistä nudistirantaa, mutta ehdottomasti vierailun arvoinen, joka voidaan tehdä yhdessä päivässä. Molempiin pääsee laivajunalla, koska Fire Islandilla ei ole autoa. Muista ajoittaa saapumisesi/lähdösi oikein, koska on helppo jäädä jumiin.

Abrico Beach, Rio de Janeiro, Brasilia

Abrico Beach on Rio de Janeiron ainoa kaupunkiranta ja se sijaitsee Grumarin alueen läntisellä laitamilla. Tämä on ollut nudistiranta 1940-luvulta lähtien, ja se on yksi Brasilian vanhimmista. Abrico sijaitsee suojaisella alueella, jota ympäröivät kalliot, mikä tekee siitä yksityisemmän ja intiimimmän.

Tämä ranta koostuu valkoisesta hiekasta ja kristallinkirkkaasta vedestä, ja se on yksi parhaista paikoista viettää kuuma brasilialainen päivä.

Es Cavallet, Ibiza, Espanja

Es Cavallet on toinen espanjalainen ranta, joka sijaitsee Euroopan juhlasaarella Ibizalla. Se on 10 minuutin ajomatkan päässä Ibizan kaupungista ja on uskomattoman suosittu homonudistien keskuudessa.

Pääasiallinen homokohtaus löytyy rannan eteläpäästä, josta löydät erilaisia ​​ihmisiä, joiden kanssa keskustella. Tätä rantaa ympäröi useita baareja ja ravintoloita, mikä tekee siitä täydellisen pitkän päivän ulkona. Siellä on myös paljon putiikkeja tutkittavaksi, jos pidät siitä.

Rannalle pääsee autolla, bussilla ja pyörällä. On kuitenkin parasta olla ajamatta sesonkiaikana, sillä parkkipaikan löytäminen voi olla melko vaikeaa rannan vilkkaasta syystä.

Beach 19, Lissabon, Portugali

Beach 19 on Portugalin kuuluisin gay-ranta, ja se sijaitsee Lissabonissa. Ranta on osa luonnonsuojelualuetta, joka tekee virkistävän päivän pääkaupungista. Rannan loppupuolella löydät suurimman osan homoelämästä, ja kun aurinko laskee, tämä on paikka kaikkiin risteilytarpeisiisi. Täällä on pääbaari, jossa voit nauttia juomia, mutta pääkaupunki on lähellä, jos haluat tutustua. Lue lisää: Gay-rannat Lissabonissa.

Black Rock Beach, Brighton, Iso-Britannia

Brightonin ranta

Brighton on Ison-Britannian homopääkaupunki, joten siellä on luonnollisesti maan suosituin homonudistiranta.

Black Rock Beach sijaitsee vain 5 minuutin ajomatkan päässä Brightonin keskustasta, mutta se tuntuu kuitenkin poissa päärannan hälinästä. Se on lähellä venesatamaa, josta löydät supermarketin ja muita mukavuuksia.

Tälle rannalle tulee monenlaisia ​​ihmisiä, mukaan lukien opiskelijat ja kokeneet nudistit. Paikalliset ovat kuvailleet uimista ja auringonottoa Black Rockilla "mahtamattoman vapauttaviksi". Pikkukivirannalla - joka on osa luonnonsuojelualuetta - voi olla vaikea kävellä paljain jaloin, joten muista ottaa mukaan rantapeite ja sandaalit!

Balmins Beach, Sitges, Espanja

Sitges on rannikkokaupunki aivan Barcelonan ulkopuolella ja on uskomattoman suosittu sekä paikallisten homojen että matkailijoiden keskuudessa. Sitä pidetään homokaupunkina, joten luonnollisesti sillä on yksi Espanjan parhaista nudistihomorannoista, Balmins Beach.

Tämä valinnainen ranta sijaitsee 6 minuutin kävelymatkan päässä Museu del Cau Ferratista. Ranta koostuu kolmesta pääpoukamasta, ja sitä ympäröivät myös kukkulat, jotka suojaavat sitä tuulelta. Toivottavasti se rohkaisee sinua ottamaan sarjasi pois!

Rannalla on myös mukavuuksia, kuten ravintoloita pitkin rannikkoa sekä kourallinen baareja, joista voit saada kylmää juomaa.

Cap d'Agde, Ranska

Cap d'Agde

Tämä vilkas ranta sijaitsee rannikolla, lounaaseen Montpellier ja Beziersista itään. Tämä lomakeskustyylinen ranta tarjoaa laajan valikoiman tutkittavaa, ja se on täydellinen paikka viettää koko päivä.

Cap d'Agde on vain nudistien ranta, joka tunnetaan täällä järjestettävistä räväkkäistä kokoontumisista. Jos etsit vaihtoehtoa pitää vaatteet päälläsi, rannan muut osat eivät ole liian kaukana. Useimmat kaupat ja ravintolat kuuluvat kuitenkin nudistiosaan.

Alastomaa aurinkoa lukuun ottamatta voit vierailla Efeben museossa. Täällä näet erilaisia ​​meren pohjasta löydettyjä esineitä keskiajalta, antiikin Kreikan ja Rooman ajalta.

Lecciona Beach, Toscana, Italia

Toscanan rannikko

Lecciona Beach sijaitsee Viareggiossa, merenrantakaupungissa Toscanassa. Tämä ranta on hieno vierailla, koska Toscanan kesä on pitkä ja kuuma, kestää lokakuuhun asti.

Ranta sijaitsee idyllisellä paikalla pienen järven ja meren välissä ja tarjoaa upeat näkymät minne ikinä katsotkaan. Jos haluat lounaspaikan, satamasta löytyy paikallisia ravintoloita ja pizzerioita.

Tämä on yksi harvoista jäljellä olevista ilmaisista rannoista Toscanassa, mikä tekee siitä kiireisemmän kuin maksulliset rannat, etenkin kesällä. Koska se on ilmainen, tällä rannalla on vähemmän palveluita lähellä, joten muista pakata mukaan kaikki, mitä tarvitset päivään.

Bellevue Beach, Kööpenhamina, Tanska

Tämä on tämän luettelon pohjoisin ranta, mutta se on silti vierailun arvoinen lämpiminä kuukausina. Bellevue Beach sijaitsee Tanskan pohjoislaidalla Klampenborgissa. Se avattiin virallisesti 1930-luvulla sen jälkeen, kun loma-oikeus tuli laillisesti voimaan Tanskassa.

Täällä on paljon tekemistä, joten sinun ei tarvitse luottaa siihen, että aurinko on ulkona koko päivän. Löydät esimerkiksi ravintolan, Bellevue-teatterin ja paljon muuta pitämään sinut kiireisenä. Kun aurinko paistaa, pelataan monia lentopallopelejä, joihin voit osallistua.

Tämä ranta on erityisen suosittu nuorten keskuudessa, mutta siellä on myös ikäryhmiä. Löydät gay-osan rannan pohjoispäätä kohti.

Chihuahua Beach, Uruguay

chihuahua, koirat, hiekka

Tämä ranta, jossa on vaatteita, on pienemmällä puolella, Portozuelon lahdella Punta del Esten laitamilla. Ranta sijaitsee kätevästi vain muutaman kilometrin päässä Punta del Esten lentokentältä.

Keskikesän aikana tämä intiimi ranta muuttuu melko kiireiseksi. Ympäröivältä alueelta löydät upeita metsiä tutkittavaksi. Tämä alue on erittäin nudistiystävällinen, ja lähellä on jopa nudistihotelli!

Blacks Beach, San Diego, Yhdysvallat

Mustat ranta

Tämä on tunnettu nudistiranta, joka sijaitsee La Jollan alueella San Diegossa. Vaikka tämä ranta on suosittu, se ei ole täynnä ihmisiä. Rannan pohjoispää saattaa kiinnostaa sinua eniten, koska täältä löydät suurimman osan rannan homo-osista.

Sinun tulee ottaa mukaan sopivat jalkineet ja olla itsevarma retkeilijä, sillä itse rannalle on jyrkkä vaellus.

Wreck Beach, Vancouver, Kanada

Tämä lähellä British Columbian yliopistoa sijaitseva nudistiranta on uskomattoman suosittu opiskelijoiden ja paikallisten kokeneiden nudistien keskuudessa.

Itse rannalle pääsee jyrkkiä portaita pitkin, joten valmistaudu asianmukaisiin jalkineisiin ja varmista, että vastaat haasteeseen. Veden sanotaan olevan kylmää ympäri vuoden, joten siellä järjestetään vuosittainen Polar Run. Muista liittyä siihen!

Obelisk Beach, Sydney, Australia

Tämä nudistiranta on hieman piilotettu helmi. Noin 10 km:n päässä Sydneyn keskustasta tämä ranta on keskeinen, mutta siinä on maalaismainen tunnelma. Obelisk Beach on gay-vaihtoehto Cobblers Beachille, joka on alueen suosituin pukeutumisvaihtoehto.

Sinulla on mahdollisuus ottaa aurinkoa ympäröivillä suurilla kivillä tai jäädä leikkimään hiekassa. Sijaintinsa vuoksi tiloja ei ole paljon, joten muista valmistautua ruuan ja juoman kanssa. Lue lisää: Gay-rannat Sydneyssä.

Hanlan's Point, Toronto, Kanada

Gay Beach Torontossa

Toronton gay-ranta löytyy lyhyen lauttamatkan päässä kaupungista Hanlan's Pointista. Vaikka se ei ole virallisesti homoranta, se houkuttelee homojen väkeä ja huomaat, että alastomuus on odotettavissa, kun taas valokuvaaminen on kiellettyä!

Sandy Bay, Kapkaupunki, Etelä-Afrikka

Sandy Bay, joka tunnetaan Afrikan ainoana nudistirannana, sijaitsee Kapkaupungin ja Cape Pointin välissä.

Itse ranta on varsin eristäytynyt, mitä auttavat suuret kivet, jotka muodostavat esteen muulle asuinalueelle. Kävely alas rannalle on kaunis ja kohokohta monille täällä vieraileville.

Tämän lisäksi näet upeat näkymät Atlantille sekä vihreitä dyynejä rannalla ollessasi, mikä tekee siitä yhden upeimmista tällä listalla!

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Brightonissa

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Brightonin retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Brighton matkaasi vartenHanki opas