Kuinka homoystävällinen Espanja on?

Kuinka homoystävällinen Espanja on?

Kenellekään, joka osallistui toukokuussa 2014 pidettyyn International Gay & Lesbo Travel Associationin (IGLTA) konventiin Madridissa, ei olisi voitu jättää epäilystäkään.

Espanjan matkailusta vastaava valtiosihteeri Isabel Borrego oli konferenssissa hyvin täsmällinen. Espanja haluaa olla Euroopan, ellei maailmanlaajuisesti, ykkönen homojen lomakohde.

Jos tämä ei riittänyt, Madridin kulttuuri- ja matkailuministeri Dorla Ortega saapui toisena päivänä odottamattomasti vahvistamaan viestiä.

Rouva Ortega korosti Madridin vuosittaista erittäin onnistunutta gay pride -juhlaa ja runsaasti nähtävyyksiä, joihin kuuluu yli 10,000 13 ravintolaa (joista XNUMX:lla on kaksi Michelin-tähteä), maailmanluokan museoita ja maailmanperintökohteita.

Maailmanluokan homoskene

IGLTA-konferenssi-MadridKumpikaan ministeri ei maininnut sitä tosiasiaa, että Madridissa (ja lähellä Barcelonassa) on kaksi Euroopan laajinta homobaari-, sauna- ja risteilyklubikohtausta, joissa on tarpeeksi pimeitä huoneita kilpailevaan Berliiniin. Mutta heidän ei tarvinnut. Viimeisten kahden vuosikymmenen aikana Espanjan menestyneet hallitukset ovat säätäneet edistyksellisiä LGBT-oikeuksia koskevia lakeja, jotka ovat mahdollistaneet näiden laajojen homokohtausten kehittymisen.

Nämä valtavat oikeudelliset askeleet olivat keskeisiä puheessa samassa konferenssissa, jonka piti James Costos, avoimesti homoseksuaalinen Yhdysvaltain Espanjan-suurlähettiläs, joka sanoi, että maa on nyt mahdollisesti maailman osallistavin, syrjimättömin maa.

Ja kaduilla?

Miten tämä näkyy katutasolla? Me ahdattiin 24 tunnin nähtävyyksiin Madridissa. Tänä aikana havaitsimme kaksi miestä suutelemassa intohimoisesti kadulla Chuecassa, kaksi naista suutelemassa intohimoisesti Retiro Parkin lähellä ja suoraparin suutelemassa intohimoisesti Gran Vialla. Eikä kukaan vaivautunut katsomaan niitä toista kertaa!

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Barcelonassa

Selaa valikoimaa retkiä Barcelonassa kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Barcelona matkaasi vartenHanki opas