Homo Mykonos

Homonudistirantoja lähellä Mykonosta

Mykonos on epäilemättä Kreikan homouniversumin keskus. Mutta monet homomatkailijat rakastavat yhdistää juhlasaaren johonkin hiljaisempaan ja, olkaamme rehellinen, halvempaan.

Joten miksi et kokeilisi vähän alaston rannalla saarihyppelyä? Katso nämä Mykonoksen lähellä olevat saaret, joilla on homonudistirantoja.

Langeri Beach - Paros

Paros on 35 minuutin päässä Mykonoksesta katamaraanilla, ja se on nuorempien kreikkalaisten suosima saari.

Pääkaupunki Paroikian sijaan suuntaa Naoussan lomakaupunkiin. Lähistöllä on Langeri, saaren tärkein nudistiranta. Tämä saattaa olla yksi Kreikan parhaista nudistirannoista: kultaista hiekkaa, vihreänsinisiä kirkkaita vesiä ja monia alastomia uimareita. Rannan eteläpään dyynit houkuttelevat paljon miehiä. Huomaamaton toiminta on mahdollista.

Plakan ranta - Naxos

Tiesi löytäminen NaxoksellaMykonoksesta on vain 45 minuutin katamaraanimatka Naxos, saari, josta on tulossa yhä suositumpi. Sataman alapuolella oleva rannikko on yksi pitkä hiekkaranta, joka on jaettu kivisillä niemillä osiin.

Suuntaa Plakan rannalle (Helsinki Three Brothers -tavernan takana), joka on saanut lempinimeltään Havaiji maisemien ja syvän sinisen veden vuoksi. Tämä rantaosuus on suuri ja alaston- ja homo-alasto-osuudet vaihtuvat vuosi vuodelta. Onneksi se on viitoitettu.

Armeos Beach - Syros

Hieman yli tunnin päässä Mykonoksesta on Syros, Kykladien hallinnollinen keskus, jossa on upea italialaisen näköinen pääkaupunki. Virallinen nudistiranta, Armeos, sijaitsee Galissan lomakohteen vieressä. Koska se on virallinen, Armeoksen pieni pikkukiviranta on yllättävän kiireinen.

Syros on yksi harvoista saarista, jolla on suuri pysyvä ympärivuotinen väestö. Se ei ole homoturistireiteillä, joten löydät Armeoksesta paikalliset homomiehet, jotka haluavat ottaa yhteyttä.

Kambí Beach - Amorgos

Kaksi tuntia lautalla Mykonoksesta on Amorgos, saari, jonka teki kuuluisa ohjaaja Luc Besson, joka kuvasi siellä "The Big Blue". Pääkaupungista Chorasta suuntaa Agia Annalle, lähimmälle rannalle, joka on hyvin viitoitettu. Sen sijaan, että suuntaisit rannalle pienen kirkon alla, kävele kivisen polun yli seuraavaan etelään lahteen, nimeltään Kambí. Löydät paljon nudisteja ja homouimareita. Se, mitä rannalta puuttuu mukavuuksista, se kompensoi kristallinkirkkaassa vedessä.

Dellavoyasin ranta - Andros

Kaksi ja puoli tuntia lautalla takaisin Pireukseen Andros, suhteellisen vihreä saari, jossa on useita huippurantoja. Lähellä Batsin päälomakohdetta on Dellavoyasin hiekkaranta, viiden minuutin kävelymatkan päässä Anerousa-hotellista. Tällä rannalla harjoitetaan laajasti nudismia. Suosittu skandinaavisten ja brittien keskuudessa.

Koloumboksen ranta - Santorini

Kolmen tunnin päässä Mykonoksesta nopealla lautalla on hämmästyttävän kaunis saari Santorini. Tarvitset auton päästäksesi Koloumboksen rannalle, joka sijaitsee 8.5 km:n päässä pääkaupungista Firasta. Seuraa viittaa Baxedesiin ja jatka etelään taverna Soulisin suuntaan. Kun saavut rannalle, kävele 100 m edelleen vasemmalle päästäksesi homojen suosimalle alueelle. Lue lisää: Saariopas Santorinille.

Helpoin nudistiranta on Vlychada. Tämä saavutetaan joko Perivolosin lomakeskuksesta kävellen tai bussilla. Koska siihen on helppo päästä käsiksi, se on suorempi. Silti takana olevat "sveitsiläiset juustokalliot" tekevät kokemuksesta arvokkaan.

Kannattaa ehdottomasti harkita muutaman yön oleskelua saarella - varsinkin jos olet puolisosi kanssa, koska se on melko hämmästyttävän romanttinen paikka.

Lue lisää: Kreikkalaisten homonudistien rantakuvaus.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Mykonoksen parhaat retket

Selaa valikoimaa kumppaneidemme Mykonoksen retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in mykonos matkaasi vartenHanki opas