Gran Canaria

Tekemistä Gran Canarialla

Yksi Euroopan parhaista homolomapaikoista

Ympärivuotinen aurinko, lukuisat homoklubit ja baarit sekä suvaitsevaisuuden ja hyväksynnän historia tekevät Gran Canariasta homoparatiisi. Gran Canaria on vain yksi kahdeksasta Kanarian saaresta, ja se on homomatkailun paratiisi, jossa matkustajat voivat nauttia ympärivuotisista tapahtumista.

Gran Canarialla on vaikuttava 60 kilometriä rantoja, jotka ovat yhtä vaihtelevia ja monimuotoisia kuin saaren maisema. Gran Canarialla on paljon tarjottavaa tulivuoristoista Maspalomasin loputtomiin dyyneihin, kun kyse on henkeäsalpaavista näkymistä ja ulkoilmaretkistä. Auringon paistanut saari on täynnä historiaa ja muinaista kulttuuria, johon matkailijat voivat uppoutua.

Gran Canaria kukoisti LGBT-matkailijoiden paratiisi, ja se on nykyään Espanjan ahdistavan ja tappavan francoistisen diktatuurin aikana. Tänä aikana suuri osa Espanjan LGBT-yhteisöstä pakeni Kanariansaarille, koska niitä pidettiin liian kaukana Francon ja hänen hallituksensa tehokkaan hallinnan kannalta. Sellaisenaan saaresta tuli espanjalaisen yhteiskunnan syrjäytyneiden turvapaikka, ja se on ajan myötä kehittynyt ansaitsemaan maineensa kansainvälisenä homomatkakohteena San Franciscon ja Mykonoksen kaltaisten joukossa, vaikkakin edullisempi vaihtoehto.

Vital Suites Residencia

Gay-hotellit Gran Canarialla

Axel Beach on korkealuokkainen ja vain aikuisille tarkoitettu heteroystävällinen lomakeskus Maspalomasin alueella Gran Canarialla. Lomakeskuksessa on 92 modernia ja tyylikästä huoneistoa, joissa on makuuhuoneet, oleskelu- ja keittotilat. AxelBeach on vain muutaman minuutin päässä rannalta, ja se on yksi Gran Canarian homomatkailijoiden suosituimmista hotelleista. AxelBeachissa on myös rentouttava ja suljettu puutarha-alue, täysin varustettu kuntosali ja lomakeskusbaari. Lomakeskus on ihanteellinen hotelli Gran Canarialla homopareille tai kaveriporukoille.

Toinen vain aikuinen, ja homojen suosima hotelli on MUR Neptuno Gran Canaria. MUR Neptuno sijaitsee kätevästi lähellä Yumbo Centeriä, joka on saaren homojen yöelämän keskus, ja se on mukava ja kätevä hotelli matkailijoille, jotka haluavat parhaan vastineen rahalle. Suositulle gay Hut 7 -rannalle pääsee helposti 15 minuutin kävelymatkan päässä tai hotellin ylläpitämällä kuljetuspalvelulla, joka tarjoaa hotellin asiakkaille ilmaisen kuljetuksen rannalle.

Budjetilla matkustaville Hotelli RIU Don Miguel tarjoaa yksinkertaista mutta tyylikästä majoitusta keskeisellä paikalla ja lähellä suosituimpia homokohteita. Hotellissa on myös vaikuttava allasalue, joka isännöi usein erilaisia ​​live-esityksiä ja esityksiä, joista asiakkaat voivat nauttia. Asiakkaat voivat myös nauttia paikan päällä olevasta ravintolasta, kuntosalista ja porealtaasta.

Gran Canaria

Gay-baareja ja klubeja Gran Canarialla

Suosituimmat ja eloisimmat homobaarit ja -klubit ovat Yumbo Centerissä. Tässä laajassa ostoskeskuksessa toimii yli 200 yritystä, joista monet palvelevat suoraan LGBT-yhteisöä ja Gran Canariaa asuttavia turisteja. Yumbo-keskuksen gay-paikat vaihtelevat homotanssiklubeista saunoihin ja risteilypaikkoihin, ja vaikka Yumbo ei olekaan kulttuurisesti tai esteettisesti rikastuvin paikka, se tarjoaa häpeämätöntä ja vertaansa vailla olevaa hauskanpitoa.

Yumbo Centrumin neljännestä kerroksesta löydät mykonos, vilkas tanssiklubi, joka houkuttelee trendikästä ja nuorta yleisöä ja on täynnä useimpina iltoina. Klubi tunnetaan suuresta tanssilattiastaan, tankotanssijistaan ​​sekä pop- ja latinalaishittien sekoituksesta. Mykonoksessa on rennompi ilmapiiri aikaisemmin illalla, mutta varhaisilla tunteilla se on toiminnan keskus. Klubilla on jopa muutamia yksityisiä mökkejä asiakkaille, jotka etsivät huomaamatonta hauskanpitoa.

Bärenhöle, joka tarkoittaa englanniksi Karhuluolaa, on yksi Yumbo Centerin pisimpään toimivista baareista karhuille ja niiden ihailijoille. Baarissa on rento tunnelma, ja siellä tarjoillaan edullisia juomia koko yön. Bärenhöle on myös suosittu paikka homomatkailijoille, joissa he voivat aloittaa yönsä ennen siirtymistä joihinkin alueen isompiin klubeihin.

Mantrix on erittäin suosittu homoklubi, joka on avoinna 7 päivää viikossa ja jolla on suurimpia väkijoukkoja viikonloppuiltaisin. Klubi on auki hyvin myöhään ja osallistujamäärät lisääntyvät todella aikaisin aamulla. Mantrixissa on myös joitain risteilyalueita sekä ulkoterassi ja suuri tanssilattia. Useimmat Yumbo Centerin yöt päätyvät Mantrixiin, ja vierailijoille taataan hyvä aika.

Gay-risteilyklubit Gran Canarialla

Gran Canarian tärkeimmät risteilyklubit ovat jälleen Yumbo Centerissä, mutta myös Hut 7 -rannan lähellä olevat dyynit ovat suosittuja risteilykohteita ja Maspalomasissa on useita klubeja.

BUNKKERI bar on vain miehille tarkoitettu hardcore-gay-risteilyklubi Yumbo Centerin sydämessä. Tämä fetissiklubi ei noudata pukukoodia, ja siinä on erilaisia ​​tiloja, kuten kaapit, kantohihnat, häkit ja yksityiset hytit.

Hole on Maspalomasin uusin ja suurin risteilyklubi ja siitä on nopeasti tulossa yksi saaren suosituimmista. The Hole toivottaa vieraat tervetulleiksi erilaisilla fetissillä ja seksuaalisilla kiinnostuksen kohteilla. Klubissa on nostoliinat ja kirkkausaukot sekä nimetty "märkä" alue. Se on paikka mennä, jos haluat pelata kovemmin niin sanotusti.

Gran Canaria

Vaella laajoilla Maspalomasin dyynillä

Maspalomasin dyynit ovat hiekkadyynien huima ala Gran Canarian etelärannikolla. Niitä pidetään jatkuvasti yhtenä arvokkaimmista kohteista millä tahansa saaren matkalla, ja ne kattavat vaikuttavan 404 hehtaarin. Dyynit on nimetty suojelluksi luonnonsuojelualueeksi vuodesta 1987 ja sellaisena ne ovat säilyttäneet koskemattoman ja koskemattoman kuntonsa siitä lähtien. Sen lisäksi, että ne ovat suosittuja risteilykohteita homomatkailijoille, ne ovat myös keskeinen esimerkki Gran Canarian upeasta ja monipuolisesta maisemasta.

Valeronin luolat

Tutustu Valeronin luolien salaisuuksiin

Vaikka Valeronin luolat näyttävät enemmän goottilaiselta Gaudin luomukselta, ne ovat suurin ennen Rooman aikaa rakennettu yhteismakasiini. Nämä monimutkaiset ja kauniisti käsintehdyt asunnot koostuvat 298 erillisestä osastosta, joissa asui Gran Canarian väestö ennen roomalaisten hyökkäystä 15-luvulla. Nähtävyys sijaitsee lähellä ikonista maalattua luolaa, ja sinne pääsee bussilla Las Palmasista.

Elä cowboy-fantasiasi Sioux Parkissa

Sioux Park, jonne pääsee ilmaisella noutobussilla, tarjoaa matkailijoille mahdollisuuden kokea Amerikan länsi. Sioux Parkissa on uudelleen luotu länsikaupunki, ja sitä on käytetty useiden länsimaisten elokuvien kuvauspaikkana. Samalla kun vierailijat voivat tutustua kaupunkiin vapaasti arvostaen tarkasti toistettuja pieniä yksityiskohtia, tärkeimmät nähtävyydet ovat päivittäiset esitykset, joissa pukeutuneet näyttelijät suorittavat toiminnantäyteisiä taisteluita ja ryöstöjä.

Gran Canaria

Homooikeudet Gran Canarialla

Espanjaa pidetään yhtenä sosiaalisesti liberaaliimmista ja LGBT-ystävällisimmistä maista maailmassa, ja Gran Canaria tarjoaa homomatkustajille vahvistetun version tästä hyväksynnästä. Homoavioliitot ovat olleet laillisia Espanjassa vuodesta 2005, ja on olemassa useita syrjinnän vastaisia ​​lakeja, jotka suojelevat sekä kansalaisia ​​että matkustajia vainolta ja aggressiolta heidän LGBT-identiteettinsä vuoksi.

Gran Canaria

Gay Pride Gran Canarialla

Maspalomas Pride järjestetään vuosittain toukokuussa ja on saaren suurin homojen kesäjuhla. Juhlat houkuttelevat homoväkeä ympäri maailmaa, ja niissä järjestetään useita tapahtumia monissa saaren suosituimmista LGBT-paikoista sekä erittäin runsaasti väkeä saanut katuparaati.

Vuodesta 2007 lähtien saarella on ollut Maspalomas Winter Pride -tapahtuma. Yumbo Centrumin ympärille keskittyvä Winter Pride -festivaali sisältää erilaisia ​​tapahtumia drag show -esityksistä ja live-esityksistä pride-kulkueisiin ja allasbileisiin. Winter Pride -festivaalilla on jokaiselle homomatkaajalle jotakin.

Karhukarnevaali järjestetään Gran Canarialla joka vuosi maaliskuussa ja on yksi maailman parhaista tapahtumista karhuille ja heidän faneilleen. Festivaali, joka on levinnyt useisiin saarten suosituimpiin karhukeskeisiin klubeihin ja baareihin, on todella kattava ja ikoninen tapahtuma.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Gran Canarialla

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Gran Canarian retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Gran Canaria matkaasi vartenHanki opas