Kontaktittomat bussi- ja metroliput

Kontaktittomat bussi- ja metroliput

Jos vierailet Lontoossa, ole valmis maksamaan matkat Lontoon kuuluisilla busseilla ja metrolla.

Lähimaksukorttimaksut ovat saapuneet. Maksamiseen voidaan käyttää mitä tahansa pankki- tai luottokorttia, jossa on lähimaksusymboli. Etsi symboli kortistasi (näkyy kuvassamme punaisessa ympyrässä).

Käytä korttiasi koskettamalla sitä keltaisen kortinlukijaa vasten bussimatkan alussa tai alussa ja päättyy Undergroundiin.

Tärkeitä vinkkejä

> Poista lähikortti lompakostasi ennen kuin kosketat maksaaksesi. Tämä lopettaa "korttien yhteentörmäyksen", jossa kortinlukija hämmentää, mitä korttia veloittaa.

> Käytä samaa korttia kaikilla matkoilla. Järjestelmä laskee automaattisesti parhaan hinnan, ja hyödyt yleisestä päivittäisestä tai viikoittaisesta maksurajasta.

Bussissa

Lontoon bussi

Lontoon bussit eivät ota käteistä. Voit käyttää lähimaksukorttia, Oyster Cardia, Travelcardia tai Bus & Tram Passia.

Aikuisen yksittäishinta on 1.50 puntaa joko Oyster-kortilla tai lähimaksukortilla. Päivän pelkkä bussimatka maksaa enintään 4.50 puntaa. Voit hypätä rajattomasti raitiovaunuihin tai busseihin ilmaiseksi tunnin sisällä ensimmäisestä matkastasi.

Metrolla

Oxford Circus Lontoo

Lähimaksaminen aloitettiin täysimääräisesti vuoden 2014 lopussa. Voit edelleen ostaa lipun käteisellä aseman automaatista, käyttää Oyster-korttia tai Travelcardia.

On erittäin tärkeää aina "napata pois" matkasi lopussa. Jos kävelet avoimen portin läpi ilman "kosketusta", sinulta voidaan veloittaa maksimilippumaksu 8.60 puntaa!

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Lontoon parhaat retket

Selaa valikoimaa retkiä Lontoossa kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Lontoo matkaasi vartenHanki opas