Travel Gay Tapaa tohtori Ranj Singhin

Travel Gay Tapaa tohtori Ranj Singhin

"Tämä ei ole ensimmäinen pandemiamme", muistutti tohtori Ranj Singh haastattelussaan meille. Milloin television lääkäri odottaa, että voimme taas matkustaa?

Televisiolääkäri tohtori Ranj Singh on puhunut Travel Gay matkakokemuksistaan ​​ja sanoi, että LGBT+-ihmisten pitäisi tietää paremmin kuin matkustaa kiertoradalle pandemian aikana.

Päätoimittajamme Darren Burnin haastattelussa tohtori Ranj Singh puhui huolistaan ​​LGBT+-yhteisön jäsenistä, jotka ovat päättäneet matkustaa juhliin esimerkiksi Meksikossa.

Kun häneltä kysyttiin näkemystä niille, jotka päättävät matkustaa kansainvälisesti suuriin tapahtumiin, "LGBT+-ihmisinä meidän pitäisi tietää paremmin. Tämä ei ole ensimmäinen pandemiamme", tohtori Ranj sanoi. "Meillä on aivan yhtä suuri rooli tämän pandemian hallinnassa. Ja tiedän, että se on vaikeaa kaikille. Tiedän, että monille ihmisille, jotka ovat jumissa sisätiloissa, se ei ehkä ole turvallisin paikka heille. Mutta se ei oikeuta meitä taipumaan sääntöjä, vaarantaa itsemme, ympärillämme olevat ja paikat, joihin menemme. Meidän pitäisi tietää paremmin, meidän pitäisi tehdä paremmin ja meillä on oma osamme auttaa tämän pandemian aikana."

 

Katso koko haastattelu

 

Hän jatkoi: "Olemme yhteisönä niin monien haasteiden ja syrjinnän kohteena, että meidän on pysyttävä yhdessä, meidän on tuettava toisiamme. Se tuki, jonka annamme itsellemme yhteisönä, on kuin toinen perhe. Tämä ei ole Ensimmäinen erimielisyys, joka meillä on ollut. Yhteisössä on edelleen paljon syrjintää, johon meidän on puututtava, varsinkin kun on kyse rotuun liittyvistä asioista."

"Jotkut meistä yrittävät olla äärimmäisen vastuullisia, ja jotkut meistä ajattelevat, että voimme rikkoa sääntöjä, ja se ei ole reilua, koska se vaikuttaa kaikkiin. Sinä et tee sitä päätöstä vain itsellesi. päätökset, joita teemme juuri nyt, ovat kaikkien ja meillä on vastuu."

 

Kuuntele podcastina

 

Kuuntele Apple Podcastien kautta Kuuntele Google Podcasteissa Kuuntele Spotifydästä

Tohtori Ranjilla on myös ollut mahdollisuus pohtia itseään pandemian takia, sanoen, että koska hän asuu yksin, se on antanut hänelle mahdollisuuden hidastaa vauhtia ja viettää aikaa itsensä kanssa.

"Olen viettänyt paljon aikaa yksin tässä pandemiassa, koska elän yksin. Kun kaikki alkoi sammua ja meitä käskettiin pysymään kotona, hidastin vauhtia", Singh sanoi. "Ennen tätä juoksentelin ympäriinsä kuin päätön kana, kävin tapahtumissa ja juhlissa, pidin hauskaa ja kävin ulkona ystävien kanssa. Mutta en koskaan pysähtynyt viettämään aikaa itseni kanssa. Se sai minut olemaan hieman tietoisempi siitä, mitä tarvitsen. tehdä, mitä haluan tehdä ja mitä voin tehdä ilman? Se oli todellinen tasapainotus minulle ja se oli todella hyödyllistä."

Tohtori Ranj Singh

Mitä tulee matkustamiseen, tohtori Ranjilla on muutamia hauskoja kokemuksia.

"Menin Sydneyyn uudenvuoden viettoon, kun Kylie juhli 25-vuotissyntymäpäiväänsä ja hän isännöi tätä suurta tapahtumaa Sydneyn satamassa. Juhlilin Kylien kanssa, katsoin ilotulitteita, kuuntelin hänen kappaletta Timebomb. Minulla oli hämmästyttävä aika ja se on jotain jota et voi tehdä enää koskaan."

Hänellä oli myös mahdollisuus vierailla New Yorkissa vuonna 2019 World Pridea varten. "Rakastan New Yorkia, se on yksi suosikkikaupungeistani, ja nyt olemme Bidenin Amerikassa, siitä tulee entistäkin parempi. Se oli todella erityinen kokemus mennä World Prideen ja nähdä kaikkien juhlivan monimuotoisuutta, osallisuutta ja hauskanpitoa ja rakkautta. minulle."

Kuten useimmat matkustavat homomiehet, tohtori Ranj sanoo matkustaneensa aiemmin samaa sukupuolta olevien kumppanien kanssa ja tunsi olevansa tajuissaan. "Olet tietoinen siitä, miten sinut voidaan nähdä. Pystytkö pitämään kädestä kädestä kävellessäsi kadulla? Onko sinulla lupa osoittaa kiintymystä julkisesti?. Olen käynyt juhlissa ja klubeissa, joissa yleisö ei ole erityisen monipuolinen ja se saa sinut tietoiseksi siitä, miltä näytät ja taustasi."

Tohtori Ranj joutui peruuttamaan matkat sekä Mykonosiin että Brisbaneen vuonna 2020, mutta sanoo toivovansa matkustavansa uudelleen vuonna 2021 ja aikoo vierailla Ibiza tämän kesän suureen vetotapahtumaan. "Toivon, että siihen mennessä saamme matkustaa, se on turvallista ja voimme nauttia siitä ja pitää hauskaa... jos se on turvallista tehdä niin".

Kun kysyimme tohtori Ranjilta, voisiko hän nähdä ulospääsyn tästä, hän tunsi olonsa luottavaiseksi. "Ehdottomasti. Mitä enemmän noudatamme sääntöjä juuri nyt, sitä nopeammin pääsemme normaaliin hivenen. Mutta jos emme noudata sääntöjä, tämä koko juttu kestää kauemmin ja niin myös rajoitukset. Horisontissa on todellista toivoa uusien kanssa. hoidot, rokotteet ja niiden leviäminen, voimme olla vain paremmassa asemassa. Toivon, että tänä kesänä saamme jonkin verran vapautta. Jossain määrin rajoituksia vielä tulee, emme voi tehdä mitä teimme, mutta se on askel askeleelta."

Tohtori Ranj sanoi meille kaikille toivoa antavassa viestissä: "Palaamme varmasti takaisin siihen, että voimme olla lähellä rakastamiamme ihmisiä ja ystäviämme ja voimme halata - ja enemmän, jos haluat tehdä niin!"

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Lontoon parhaat retket

Selaa valikoimaa retkiä Lontoossa kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Lontoo matkaasi vartenHanki opas