Berlin

Gay Cruising Berliinissä

Onko seikkailunhaluinen olo? Tässä on oppaamme Berliinin homoristeilyklubien kohtaukseen.

Jos haluat pelata kovemmin, Berliini on kaupunki sinua varten. Se on hedonistinen kaupunki, jossa on legendaarista yöelämää. Lontoossa saattaa olla enemmän homoseksuaaleja ja New Yorkissa trendikkäämpiä klubeja, mutta Berliini on omituisin kaupungeista. Löydät parhaat ja järkyttävimmät homoristeilyklubit Berliinissä - Mikään muu kaupunki ei voi kilpailla sitä.

Berliini vauhditti ensimmäistä näkyvää homoelämää ja homojen oikeuksien liikettä Weimar-kaudella (sotien välisenä aikana). Weimar Berliinissä oli yli sata homobaaria ja kasvava homomedia. Väistämättä kaikki tämä meni ulos ikkunasta, kun tiedät kuka tuli valtaan. Sodan jälkeen oli melkein kuin Berliini olisi saanut etumatkan. Kun gay-kohtaus lähti jälleen liikkeelle, se teki sen suurella tavalla.

Tässä on oppaamme parhaisiin homoristeilyklubeihin, homosaunat ja homobaareja Berliinissä. Muista pelata varman päälle. Ja älä unohda valjaitasi.

Suurin osa täällä luetelluista paikoista on tarkoitettu vain miehille.

Berlin

 

KitKatClub

 

Tervetuloa KitKatClubiin, Mein Herr. Kaikissa seuroissa tulee olla uima-allas, jonka vieressä on seksikeinu. Se on vain yksi KitKatClubin, harvinaisen ylimääräisen temppelin, monista ihmeistä. Se ei ole homoklubi, mutta se isännöi kaikenlaista aikuisviihdettä, jota voit ajatella.

KitKatClub isännöi joitain homoiltoja, pääasiassa Revolver Party. Tarkista heidän verkkosivustonsa ennen kuin lähdet. KitKatClubissa järjestetään erilaisia ​​teemailtoja. Jos on pukukoodi, sinun on noudatettava sitä. Joten jos on nahkailta, sinun on näytettävä nahkaa. Jopa ei-teema-iltana sinun on ponnisteltava jonkin verran. Et pääse käyttämään farkkuja ja t-paitaa. Käytä mielikuvitustasi, hun.

Löydät joitain parhaiten pukeutuneita fetissejä KitKatClubista. Saatat myös nähdä selittämättömän keski-ikäisen miehen vaipan päällä. Kaikki käy. KitKatClub ei ehkä ole heikkohermoisille, mutta se on itse asiassa varsin kesy verrattuna joihinkin Berliinin muihin turmeluksiin.

 

Berghain

 

Berliinin ikonisin klubi on kohdepaikka. Se alkoi vain miehille suunnatulta fetissiklubina ja kehittyi sekaklubiksi, mutta silti hyvin omituiseksi. Näet joitain nähtävyyksiä Berghainissa. Sillä on yksi Euroopan parhaista äänijärjestelmistä ja se työllistää maailmanluokan DJ:itä. Voit tanssia läpi yön Berghainissa ja välttää asioiden risteilypuolen. Siitä huolimatta, jos mieliala vie sinut risteilylle sydämesi kyllyydestä. Se saattaa olla pimeässä tai wc:ssä – kuinka vanha koulu!

Berliinin homomaailma on seksipositiivinen. Tämä ei tarkoita, että sopimaton käytös olisi sallittua. Kenelläkään ei ole oikeutta kiusata sinua risteilyklubilla sen enempää kuin kahvilassa. Ei tarkoittaa ei. Mutta jos etsimäsi vastaus on kyllä, monet ovet voivat avautua ja avautuvat. Katso, miten mieliala vie sinut, äläkä tee mitään, mistä et ole tyytyväinen.

Kuten me kaikki tiedämme, Berghainilla on tiukka ovipolitiikka. Mietitkö, kuinka pääset Berghainiin? Olemme kirjoittaneet sinulle kätevän oppaan. Lue lisää: Berghain: Kuinka päästä Berliinin legendaariseen yökerhoon.

 

Laboratorio

 

Laboratorio sijaitsee aivan Berghainin vierestä. Tämä on homoristeilyklubi, joka lopettaa kaikki homoristeilyklubit. Se todella häpeää loput. Tämä on ylivoimaisesti maailman suurin ja huonoin homoristeilyklubi. Jos todella haluat tehdä siitä yhden illan, voit helposti yhdistää Berghainin Lab-oratoryn kanssa, mikä tekee siitä räikeimmän homoillan, jonka voit kuvitella.

Tarkista illan teema Lab-oratoryn verkkosivuilta. Jotkut teemoista ovat lievästi sanottuna hyvin kapeita. Jotkut saatat lukea ja päättää olla uskomatta. On aiheettomia iltoja. Sinun on jätettävä suurin osa vaatteistasi ovelle. Ota mukaan valjaat ja niukat housut - tai jotain vastaavaa. Sinun on myös jätettävä puhelin ovelle ilmeisistä syistä!

Nauti drinkki baarissa ja juttele paikallisten kanssa. Kun olet valmis tutkimaan, tee se avoimin mielin ja pidä hauskaa.

 

Der Boiler

 

Tämä on Berliinin tärkein homosauna. Se on avoinna arkisin klo 12-00 ja viikonloppuisin 06 tuntia. Kolmessa kerroksessa sijaitseva se on loistava paikka mennä, jos kaipaat toimintaa. Löydät sisältä monipuolisen joukon ihmisiä. Tämä on Berliini, joten saunassa voi tulla hektistä - se on iso kaupunki, jossa on paljon ennakkoluulottomia ihmisiä. Priden tai muiden suurten homotapahtumien aikana se voi olla täynnä. Saatat joutua jonottamaan tällaisissa tilanteissa.

 

Prinzknecht

 

Rento homoristeilyklubi - ainakin Labiin ja Berghainiin verrattuna. Prinzknecht houkuttelee sekalaista ja usein ikääntyvää yleisöä ja se voi olla kehon positiivisempi. Prinzknecht on myös homobaari. Voit nauttia drinkin terassilla. Yöllä siitä tulee paljon risteilyisempää. Mene pimeään huoneeseen ja katso mitä löydät.

 

TOM'S Baari

 

Vakiintunut Berliinin risteilyklubi. TOM'S Bar on avoinna klo 22-00 viikon jokaisena päivänä. Tämä on baari, jota voit kokeilla paljon myöhemmin illalla. Siellä kaverit tulevat pelaamaan sen jälkeen, kun muut homobaarit suljetaan.

Kuten monet Berliinin homoristeilyklubit, pomppijat voivat olla töykeitä. Luulitko, että pariisilaiset tarjoilijat olivat töykeitä. Älä koskaan välitä odottamasta liian kauan pihvitartarin saapumista. Kuvittele, että potkuri käänsi sinut pois nuhjuisesta baarista ilman mitään syytä. Se on Berliinin homoklubien ja risteilyjen ominaisuus. Et löydä tällaista asennetta homobaareista ja muista kuin risteilyklubeista. Mutta kun tunnelma on risteilyä, siihen voi liittyä asenne. Voimme vain sanoa, että pidät mielesi avoimena. Berliinin homoristeilyklubien tutustuminen on aina seikkailu. Mikään muu kaupunki ei voi verrata hedonismia.

Mitä odottaa Berliinin Gay Cruise Clubilta

Jos olet ensimmäistä kertaa homoristeilyllä Berliinissä, tässä on vilkaisu kokemukseen tutkiessasi kaupungin homoristeilypaikkoja:

Monipuoliset tapahtumapaikat. Berliinin homoristeilyklubeja on eri kokoisia ja tyylejä, kuten yllä olevista suosikeistamme näkyy. Jokaisella klubilla on usein oma teemansa tai markkinarakonsa intiimeistä ja kodikkaista tiloista suurempiin, yksityiskohtaisempiin tiloihin. 

Teemat ja erikoisillat. Monet Berliinin risteilyklubit järjestävät teemailtoja tai erikoistapahtumia. Olipa kyseessä nahka ja fetissi, tekno ja elektroninen musiikki tai tietyt kulttuuriteemat, jokaiselle löytyy oma klubi.

Musiikki ja viihde. Pimeiden huoneiden ja leikkialueiden kaltaisten mukavuuksien lisäksi monet Berliinin homoristeilyklubit esittelevät usein monipuolista musiikkisekoitusta elektronisista biitistä pophitteihin luoden sinulle mukaansatempaavan kokemuksen.

Kun tutkit Berliinin homoristeilykerhoa, voit odottaa runsasta kokoelmaa kokemuksia, jotka juhlistavat vapautta, ilmaisua ja monimuotoisuutta, joka määrittelee kaupungin LGBTQ+-yhteisön.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Berliinissä

Selaa valikoimaa kumppaneidemme Berliinin matkoja ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Berlin matkaasi vartenHanki opas