Lentäjä Patrick

Matkustaa ympäri maailmaa homopilotti Patrickin kanssa

Pilotti Patrick puhuu Travel Gay

Suurin osa kansainvälisistä matkoista pysähtyi maaliskuussa 2020. "Kukaan ei koskaan kuvittele tätä. Sydämeni särkyy ajatella, että matkailu ja lentoliikenne ovat vaikuttaneet eniten. Kestää vuosia päästä takaisin vuoden 2019 tasolle. Ehkä emme koskaan palaa siihen täysin. Varsinkin liikemiehet voivat nyt tehdä sen digitaalisesti."

Muutaman lentokoneen noustessa Patrick on työskennellyt lennonopettajana. "Kun aloin lentämään kapteenina, minulla oli hauskaa siirtää tietoni nuoremmille lentäjille", hän sanoi. Lennonopettajana työskentely on luonnollista, ja sitä hän aikoo jatkaa.

Lentäjä Patrick

Seurauksen saaminen sosiaalisessa mediassa

Patrick oli yksi ensimmäisistä lentäjistä, joka dokumentoi kokemuksensa laajasti sosiaalisessa mediassa. "Se ei ollut suunniteltu. Kahdeksan vuotta sitten ystäväni sanoi minulle, että minun pitäisi kirjoittaa blogia ja jakaa kokemuksiani. Ajattelin, että kuka tämän lukee? Minulle oli normaalia nähdä julkkis joka päivä ja lentää mukaviin kohteisiin. Muutamaa vuotta myöhemmin sosiaalinen media tuli suositummaksi - erityisesti Instagram. Päätin alkaa jakaa kokemuksiani."

"Vuodesta 2011 lähtien ohjaamon ovi on ollut auki. Ihmiset näkevät, mitä teemme. Aloin jakaa blogissani koko tarinani siitä, kuinka minusta tuli lentäjä. Aloittaessani ei ollut vastaavaa blogia, josta voisin löytää tietoa."

yli 700,000 seuraajaa Instagramissa, hänellä on selvästi taito sosiaaliseen mediaan. Onko hänellä salaisuus menestyä verkossa? "Ei ole yhtäkään", hän päättää. "Sinun täytyy vain olla aito."

Lentäjä Patrick

Monimuotoisuutta ohjaamossa

Harvat lentäjät ovat vähemmistötaustaisia, ja Patrick uskoo, että homolentäjiä ei ole paljon. Ovatko asiat parantuneet viime vuosina? "Vuonna 2008, kun aloitin harjoittelun, huomasin, että lennonopettajani sanoi, että naiset ja värikkäät eivät kuulu ohjaamoon. Olin tuolloin 21-vuotias. En ollut koskaan kuullut kenenkään sanovan mitään tuollaista! Se on hyvin erilaista matkustamomiehistön kanssa - näet niin monimuotoisuuden. Mutta ohjaamon sisällä maailma on silti erilainen. Minusta se paranee erilaisella Toivon, että sosiaalisen median läsnäolo auttaa naisia ​​tai LGBT+-ihmisiä, jotka haluavat päästä lentoalalle."

Onko Patrickilla ollut haasteita matkustaessaan ympäri maailmaa homomiehenä? "Kun palasin Kroatiaan, kaikki tuntui melko piilotetulta. Homopaikkoja ei oikein löytynyt. Tunsin silti oloni erittäin turvalliseksi. Tein päiväretken Montenegroon. Olimme lautalla ja minulla oli yllään melko hienoja vaatteita - esim. värikäs lintu. Lautta oli kiireinen ja ihmiset tuijottivat minua."

Lentäjä Patrick

Pysy terveenä matkoilla

Kokopäiväinen matkustaminen asettaa haasteita, jos haluat pysyä terveenä - unihäiriöt, liian monet ateriat kahviloissa ja ravintoloissa, liian monet valmisruoat. Miten hän pysyy kunnossa ja taistelee jet lag:ta vastaan? "Onneksi matkustan paljon Euroopassa, joten minulla ei ole suuria ongelmia jet lag:n kanssa. Mutta se voi olla vakava ongelma. Blogissani, jaan tietoa kuinka pysyä kunnossa ja terveenä matkustaessani. Sinulla on aina viisitoista minuuttia aikaa harjoitella. Voit tehdä kehonpainoharjoituksia hotellihuoneessasi. Joskus ihmiset nauravat, mutta matkustan aina ruokapussin kanssa - terveellistä ruokaa! Kun matkustat, supermarketin löytäminen voi olla vaikeaa. Jos matkustat paljon, sinun on mietittävä etukäteen ja suunniteltava ateriasi."

Kuuntele podcastina

Kuuntele Apple Podcastien kautta Kuuntele Google Podcasteissa Kuuntele Spotifydästä

Yksityislentokoneet ja ämpärilista

Joten, kuinka lumoavaa yksityislentokoneiden lentäminen on? Luulisi sen olevan aika glamouria, eikö? Patrickin mukaan se on... monimutkaista. Vaikka saatat lentää yksityisellä lentokoneella, joka on täynnä kuuluisia ihmisiä, sinun on siivottava se heidän lähteessään - myös wc! Hänen kirjansa on ns Pilotti Patrick: Minun lumoavan unglamorous elämäni Jet-set-lentäjänä. Lentäjänä olemisessa on varmasti kaksi puolta.

Hän on matkustanut ympäri maailmaa, onko hänellä suosikkikohde? "Asun Berlin - mikä on maailman paras kaupunki. rakastan Barcelona jossa sinulla on ranta ja kaupunki aivan sen vieressä. Ihmiset ovat super ystävällisiä. Se on yksi Euroopan parhaista kohteista. Lissabon on tulossa yhä suositummaksi. Arkkitehtuuri on upea. Suosikki pitkän matkan paikka on Cape Town."

Avoimena homolentäjänä

Sosiaalisessa mediassa laajan seuraajan kerääntynyt Patrick ei ole antanut virallista ilmoitusta seksuaalisuudestaan. Se on vain tavallaan tiedossa, hän sanoo. Se muuttui jonkin verran hänen kirjassaan, jossa hän puhuu avoimesti homosta tarkemmin. "En usko, että seksuaalisuudellasi pitäisi olla vaikutusta työssä. Tämän aiheen ei pitäisi tulla esille. Kollegoideni ei pitäisi tulla esiin ja sanoa "olen hetero" tai "olen homo." Kiitos paljon ja onnea laskeutumisesta."

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Berliinissä

Selaa valikoimaa kumppaneidemme Berliinin matkoja ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Berlin matkaasi vartenHanki opas